E. n. d. e. j. l. i. g. s. t. o. h. y. w. k. r. v. a. æ. f. b. D. m. J. ø. u. å. N. p. ,. L. S. c. 1. -. 2. 3. O. /. 4. 5. 0. ). F. B. (. 8. M. V. K. R. C. z. 6. 9. 7. W. <. 3 l
Tænk engang, lige om lidt er det påske. Påsken falder utroligt tidligt i år. Har piftet dem lidt op med lidt gul farve - og chokolade-næb, det er jo påske kyller
S. i. d. s. t. e. w. k. n. b. a. g. j. c. u. p. å. m. J. h. r. ø. v. l. ". y. f. o. ,. ). O. B. D. 1. 5. 0. æ. ½. /. 4. 3. -. 2. 7. L. A. F. 6. I. (. G. ) g
Her er så en latte og en croissant. Latten er hjemmelavet og med havremælk. Den anden sprøde sag er fra en pose frosne, der skulle en gang i ovnen for at blive bagt
J. e. g. h. å. b. r. ,. a. t. I. l. f. n. o. d. p. s. k. i. M. v. æ. ø. O. u. m. j. V. c. H. C. L. S. P. 1. 2. K. 5. 0. 3. /. 4. F. 6. -. B. R. 7. T. 8
I. n. g. e. t. i. ,. m. f. å. r. d. h. l. é. æ. -. ). S. o. j. s. k. v. a. p. y. D. u. R. b. H. (. E. Y. M. 6. 0. J. A. O. ø. ". K. 2. 7. 5. 3. L. P. C. z. c. 4. F. B. G. 1. N. 8. /. V
I dag har jeg hygget mig med at bage Kanel "snurre" boller, der er lidt en mellemting imellem en kanel snegl og en bolle - og så er de lækre uden at være alt for sukkersøde ^ ^
H. a. v. d. e. s. i. t. u. g. n. k. ø. m. ,. h. o. r. f. l. p. å. D. b. y. c. P. æ. &. -. M. I. B. A. K. ". G. j. 1. 7. 0. (. ). 3. 8. 4. 5. 2. T. J. ü. w. F. R. S. O
Påsken kan - som alle andre højtider - være noget af en prøvelse. Ikke så meget fordi, vi har været til en masse påskefrokoster - for vi har sådan set kun været til én (som vi oven i købet selv stod for), men fordi vi startede påsken ud med et gourmet ophold på et dejligt badehotel i Sverige
F. ø. r. s. t. l. i. d. p. å. k. e. g. m. f. a. v. o. u. ). V. h. n. ,. j. c. T. b. æ. D. y. O. w. I. '. Y. U. M. H. N. 3. 0. (. 1. 2. -. 5. S. R. P. E. q. Z. J. B
I sidste uge mødtes jeg med en veninde efter hver vores ferie. Vi kom begge hjem med skønne oplevelser, men en ting vi begge havde og har tilfælles er vores kærlighed for rødvin og god mad
Mmmmmh humus. Det er bare guf, og når jeg har lavet en portion så kommer det på alt. Knækbrød til morgenmad, i sandwichen, på rugbrødet, i burgeren, som dip til gulerødder eller agurk (er vildt godt til agurk)
Julen vare lige til påske. Dette var et forsøg jeg prøvede til mine forældres påskefrokost i år. P. Alle synes det var utrolig underholdning, der var ingen som kunne forstå hvordan kagen bar kommet inden i en æggeskal
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.