Sundere end dem med nougat og marcipan, for der er dadler i disse. Nu hvor det næsten er påske, fik jeg den ide, at lave dem som en sundere udgave af påskeæg
Følgende opskrift har jeg dog længe luret på hos to af mine yndlings bloggere, twin-food. Der er ikke længe til påske, og derfor en god anledning til at lave disse lækre påskeæg
-. -. -. -. N. u. s. t. å. r. p. k. e. n. f. o. a. l. v. d. ø. P. g. i. m. ,. h. C. H. j. b. 3. D. æ. I. J. y. T. c. ". ). (. S. z. M. 6. 0. %. A. B. O. R. 5. /. E. G. F. 2. 1. K. V. L. w. 8. 9. ) l
I dag er det som bekendt fars dag, og når man har en far, der grundet en blodprop ikke kan helt så meget som så mange andre fædre, må man tænke lidt ekstra over en gave i anledningen
Næsten morgen blander du de resterende ingredienser i skålen. Kom knækkede rugkerner, hvedekerner, hørfrø og solsikkefrø i en stor skål sammen med vandet og surdejen
Det hele kommes i en gryde og røres godt i , i starten. Vores blomme træ er fuldt med lækre blommer , jeg valgte at lave en marmelade kun til børnene , de har det lidt svært med klumper som de kalder dem , på denne måde glider det lidt lettere ned
solgte vi noget, som hedder MalbyMix. Jeg har på det sidste genopdaget Malbymix og fået nogle prøver. loppefrøskaller, tørgær og æggehvideproteinpulver
nogle gode forslag på Twin-foodog Louises madblog. Eftersom påsken nærmer sig tænkte jeg, at det var på sin plads at lave nogle lækre hjemmelavede påskeæg
For et par uger siden modtog jeg en dejlig påskegave fra Odensen marcipan, og da blev disse påskeæg opfundet som lidt af et stop-mad-spild projekt, da jeg stod med en rest dulche de leche og lakrids ganache
Det var et forsøg i år, fordi jeg gerne ville lave en ny variant, og jeg ved, at blomme i madeira står virkelig højt på Christians liste over chokolade-marcipankombinationer, han elsker
Så omend det tager lidt længere tid end at bage brownie i en bradepande, så synes jeg bestemt det er dét værd - i hvert fald hvis man har tid og lyst til at begive sig ud i det
-. -. -. -. -. -. -. -. H. a. v. d. e. s. i. t. u. g. n. k. ø. m. ,. h. o. r. f. l. p. å. D. b. y. c. æ. &. M. I. P. (. 6. ). 5. 0. 7. %. 1. 3. F. S. '. R. T. N. V. L. *. K. O. B. C. 4. 8. °. j. /. 2. G. e g
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.