Men faktum er, at jeg har givet op – jeg har overladt den italienske madlavning til italienerne, og så må mine italienske venner tage del i min svenske madlavning i stedet (den, som deikke har styr på, ogdermedikke kan have nogenmeninger om)
Bank hver skive lidt med håndenog sno et stykke bacon omkring kanten på hvert stykke. Klik for at delepå Twitter (Opens in new window)Delpå Facebook (Opens in new window)Klik for at sende som e-mail til en ven (Opens in new window)Klik for at udskrive (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Like this
rugbrødssurdejen er aldrig på tværs, mendenhvedesurdej. Den bedste opskrift påpizzadej fra Meyer´s bagebogog ja de skal laves dagen i forvejen og langsomt hæve i køleskabet
Vi liker å starte dagen påkjøkkentrammen. Det er mig, som er månedens gæst her påbloggen. noget kreativt – ogderfor er der heller ikke så meget at skrive her på
De grove grønsager kræver ofte, at man tilberederdempå en eller andenmåde, fx ved at dampe eller koge, ogde er dermed lidt mere tidskrævende i køkkenet
Kom godt med smør på en pande ved mellemhøj varme, ikke maks varme, og lad det smelte. Hvor gang en pandekage er lavet og en ny skal påpanden kommes nyt smør på
Har været på uddannelse hele dagen i forbindelse med mit arbejde, og gæt hvem der har. Hentet sin bror fra skoleHentet sin mor fra uddannelseBagt lækre chokolademuffins med glasur og "discokrymmel" til man kommer hjemJeg elsker hende - Min datter
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.