Salaten skulle have været på gårdagens aftensmadsmenu, men da kæresten meldte en meget sen hjemkomst, besluttede jeg mig i stedet for at svinge forbi mine forældre til aftensmad
Nu er det allerede snart to uger siden vi kom hjem fra en dejlig dase-feriepå Mallorca. Vi havde en skøn uge i varmen, ren afslapning med strandture, svømmeture i poolen og (mere) afslapning på vores lille terrasse på hotellet
Det er godt med en stor omgangskreds -og endnu bedre når de ønsker sig kage, men når man laver den samme kage om og om igen, såå bliver det liidt kedeligt at lægge dem på bloggen, men her er den nu alligevel
Stil dem på en bageplade og lad dem hæve lunt i ca. burgerboller, som vi tog med ud til mine forældre i går aftes, da min søster ved hjemme og vi ville spise sammen - allesammen
Sætter som tiden går større og større pris på forfatteren bogen på billedet til ovenfor. Efterhånden lang tid siden jeg har ævlet om kolesterol og nu tager jeg den lige op igen
-. -. -. -. -. -. -. -. -. S. t. e. n. a. l. d. r. k. o. s. å. g. v. æ. u. f. i. m. h. p. 1. 0. ,. y. b. ø. J. O. x. j. F. D. M. N. 2. P. E. c. w. ". L. 3. /. A. H. Æ. K. (. z. ). G. q. …. U. B. R. 7. 5. °. C. Å. T. I. s l
Grønkål var basismad her nordpå – og grønkål er da også fyldt med vitaminer og mineraler. Lidt nordisk, lidt kinainspireret – cross-cooking, tror jeg det hedder
Jeg har delt opskriften på disse lækre tomater et par gange efterhånden og referer ofte til dem, for de er bare så hamrende gode, at de godt kan tåle en gengivelse
-. -. J. e. g. h. a. r. i. d. n. s. t. f. p. o. j. k. å. m. b. l. P. u. ,. v. æ. A. D. I. (. ). ø. E. 1. 2. 0. 3. 5. /. O. y. S. L. F. T. x. c. 8. 4. H. ½. M. K. 6. *. 7. 9. +
Jeg har fået rigtig meget positiv feed back, på mine ernæringsforbedrede pølsehorn, og selvom de allerede ligger her på bloggen, så synes jeg de skulle have lidt ekstra opmærksomhed
Renset og fint snittet på mandolinjernet vejede det 600 g. Luk låget på glasset og stil til fermentering ved 18 – 20 ˚ i et hjørne af køkkenet hvor lyset ikke kommer. Den første uge skal du hver dag lette på låget så CO2 –luften kan komme ud. Smag på grønsagerne når der er gået 21 dage – måske skal de fermentere lidt længere – men når fermenteringen er færdig skal glasset opbevares i køleskab
Men maden kommer på bordet og alt om kedelig brød og mayo er glemt igen, fantastisk velsmagende muslinger i en lækker suppe, moulles farci med den sprøde overflade og pil selv rejer (disse er ikke på kortet, men kan som regel bestilles alligevel) og til sidst nogle utroligt sprøde fritter, nok de bedste jeg længe har fået
Så derfor forsøgte jeg at komme op på dette - og det krævede altså en hel del frugt og grønt samt en god times tid i køkkenet, sådan cirka hver anden dag
Der er sket en masse, siden vi sidst har blogget - også på madfronten. Vi har for eksempel været på et spændende kursus i madfotografi, og Jennifer har været på et skønt madkursus, hun fik i julegave
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.