D. e. t. k. a. n. m. å. s. v. i. r. l. d. b. o. p. f. ,. g. j. u. y. h. ". -. S. æ. ). O. (. 2. 1. c. 5. 0. L. ø. K. T. 4. E. ½. 8. P. G. V. N. 7. R. H. J. A. B. M. z. C. F
S. å. e. r. d. t. a. s. ø. n. g. ,. o. i. f. m. j. B. l. y. k. I. u. p. v. h. b. V. æ. q. D. c. M. (. 4. ). 1. 6. 2. /. F. T. è. 5. 0. H. 3. L. -. E. 7. 8. K. 9. N. P. A. e g
Så bliver det næsten ikke mere enkelt og hurtigt uden at der gås på kompromis med smag og sundhed. Skønne grønne linser fra Puy piftet op med appelsin og "spicet" med chili og cayennepeber - en herlig kombination, som smager rigtig godt, og som også egner sig fint til som restemad til frokost dagen efter
D. e. t. r. i. n. m. d. v. æ. g. a. l. o. ". p. ø. s. k. f. -. å. h. ,. R. (. b. u. N. ). j. P. c. T. I. F. 4. 8. 1. 0. 2. 5. 3. /. y. %. O. H. S. K. B. 6. 7. V. 9. A. n g
Selv om intentionen mange af gangene er, at vi skal have den sunde udgave af rødspætterne, så ender det næsten hver gang med, at vi får argumenteret os frem til, at det nu er lidt ærgerligt ikke at panere, når det nu er rødspætter
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.