Efter vores ferie på Mallorca har jeg ladet mig inspirere af det spanske køkken og lavet små saltbagte kartoflerogkyllingefilet i parmaskinke med feta ogsalvie
D. e. t. k. a. n. m. å. s. v. i. r. l. d. b. o. p. f. ,. g. j. u. y. h. ". -. S. æ. ). O. (. 2. 1. c. 5. 0. L. ø. K. T. 4. E. ½. 8. P. G. V. N. 7. R. H. J. A. B. M. z. C. F
I mens steger du blot kyllingebrysterne på en pande med lidt smør og olie. Lige inden servering tilføjer du flødeosten til panden medkartoflerne, og lader den smelte ud deri
Fint snittet rødkål knuget med citronsaft, æblestykker, pærestykker, tynde appelsinskiver, figner kåret i strimler, ristede mandler og appelsinsaft som dressing
Det er jo, hvad der sker med nye kartofler – flygtig ungdom og så videre. De blev lavet til en grov kartoffelmos med groftrevet parmesan og friterede salvieblade
Læg et salviebladog en skive ost på hver kyllingstykke. Sæt kyllingen på spyd. Er det bare med at komme afsted ud og ligge med sin elskede på et tæppe mens man nyder disse sticks med en lille salat til
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.