I. p. i. n. s. e. h. a. r. j. g. l. v. t. æ. k. o. u. m. d. f. ). D. ø. ,. K. é. O. 2. b. 1. c. F. ½. 6. T. 4. -. 5. å. G. L. S. 8. y. (. N. 7. 3. 0. H. P. ) g
Start medbacon-delen. Smid dem på en pande ved svag varme med smør og olie. Kyllingebrysterne banker du blot lidt flade, og så er det ellers blot at stege dem på panden i lidt olie og smør til de er gyldne og sprøde på ydersiden og gennemstegte
Vi servere suppen medstegte kartofler. Kom karry på og lad den brænde med i smørret. Stegtbacon. Kom tomat pure på og brænd den lidt med inden væsken kommes på
med lidt frisk timian. en baconskive ovenpå. 375 g svinelever125 g spæk1 stk løg1,5 spsk hvedemel1 stk æg2,5 dl mælk1 tsk salt0,25 tsk peber10 stk skiver bacon evt. 9 Steg baconskiverne sprøde, og server dem til den lune leverpostej. 10 stk skiver bacon
Legg baconskivene i ring, la de overlappe hverandre litt, og pass på at du ikke får en stor klump medbacon i midten av panne, tilpass underveis, pass på at ca halvparten henger utenfor kanten
Knus krydderierne og bland dem med salt og sukker. Det er ikke nødvendigt, men det er dødirriterende at prøve at gøre det hver gang man vil skære en skive bacon ud for at stege den
Skræl de hvide asparges med en kartoffelskræller, og skær herefter den lidt træede ende af. Skær bacon i helt små tern, og steg dem godt sprøde på en brandvarm pande
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.