D. e. t. k. a. n. v. l. s. ". H. r. d. g. '. b. c. o. f. i. ✿. B. m. ,. u. p. I. 3. -. 4. j. 6. 0. S. 2. ø. 1. h. (. G. ). 5. é. æ. y. R. T. L. V. å. 8. ⊱. ╮. N. ♥
The post Lynlækker torskmed porre ogtomat appeared first on Grydelappen. En nem der med få ingredienser og minimal arbejdsindsats giver et lækkert resultat
Leave a Reply Cancel reply Ovnbagte kyllingedeller med gulerod ogtomat. Skær tomaten i mindre tern og rør dem forsigtigt sammen med de øvrige ingredienser
D. e. r. i. o. v. f. ø. t. b. y. d. n. g. å. s. k. h. p. m. a. l. V. ,. I. æ. F. M. N. 2. u. j. J. 1. 0. -. E. (. 4. ). O. H. c. S. 5. R. B. 3. 6. A. é. s g
Smagte skønt, jeg elsker spinat med muskatnød, og det giver noget smag til den neutrale torsk. Ovenpå lægges torskefilleten, som overdryppes med citron saft
Drys med estragon og smuldr bouillonterningen over. skulle væden gerne være reduceret og perlespelten blød, hvorefter blandingen tages ud af ovnen ogtorskefiletterne placeres ovenpå
Dryp med olivenolie, salt og peber. Start med at fjerne alle de grove blade fra spidskålshovedet. Skær fisken i fire stykker og læg stykkerne på bagepapir på en bageplade
Halvér tomaterneog læg dem ovenpå fisken. Ikke en fisk jeg har ret meget erfaring med, men tilfældigvis havde jeg en pakke torskefilet i fryseren, og så var det jo bare at finde på noget sjovt og spændende
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.