Lad grøden stå på køl nattenover. Lad grøden stå på køl nattenover. Lad grøden stå på køl nattenover. Kalk, anitoxidanter, omega-3-fedtsyrer, proteiner - listen er lang over alle de gavnlige ting, der er i chiafrøene (prøv selv at google lidt hvis du er nysgerrig
Opvarm derefter fløden og hæld den over chokoladen. Når det hele er smeltet og rørt sammen, kommes husholdningsfilm helt ned til overfladen – og lad det stivne på køl i til dagen efter
Grød er altid et hit til morgenmaden og gerne med forskellig slags topping og fyld. Nu ville jeg også prøve at lave en bagt udgave af grød, da jeg har set en lange række billeder, som ser så lækre ud
Lad det stå nattenover. Så er overnightgrød noget for dig. Overnightgrød er en fantastisk opfindelse. Hvis det nu alligevel er lige vovet nok for dig, kan du finde en anden overnightgrød lige her – den er med nogle bær i stedet
Derudover tænker jeg også i konsistenser og vores smagsløjer, derfor også en smule mørk bitter chokolade i denne ovnbagte grød, som også altid går godt sammen med banan og peanutbutter
Den kan sagtens forberedes dagen inden, sættes på køl nattenover og så bare varmes og morgenen – så er den pludselig også en super nem hverdagsmorgenmad
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.