Flæk dem når de er kølet af og fyld dem med flødeskum, friske bær, syltede bær, creme eller lignende og pynt med flormelis eller smeltet chokolade store
Pisk cremen luftig med en el-mikser og fyld den i vandbakkelserne. Drys med flormelis og server. Både cremen og vandbakkelserne kan nemt laves dagen i forvejen
H. e. r. m. d. f. ø. l. g. n. u. o. p. s. k. i. t. a. v. b. S. M. A. G. T. I. D. -. y. æ. ,. å. j. 1. 4. 9. R. c. h. /. V. (. ). 5. 0. 7. 2. 3. 8. %. *. x. B. P. F. s l
Da Tommi i sidste uge havde fødselsdag ville han gerne have små vandbakkelsermed på arbejde istedet for en stor kagemand, da han skulle køre motorcykel
Vandbakkelse er nemt og lækkert og med flødecreme og marmelade er det som en lille bid af himlen. I mine vandbakkelser kom der en klat hindbær/jordbærmarmelade i for lige at give en lækker smag
Det ikke sådan, når man står med en masse rester (Det er lavet lidt i STOP SPIL AF MAD-ånden). Når der laves vandbakkelser/profiteroles/wales-boller (samme ting, mange navne) til das Rubinsteiner bliver der altid lavet lidt ekstra boller, bare hvis der nu kom en mere, og hengemt i fryseren
Pisk fløden stiv med flormelis og vaniljekorn. Skær et lille hul i alle vandbakkelserne. Kog fløden op, og hæld den over chokoladen sammen med kaffen, og rør godt, til en ensartet masse
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.