Denne dip blev ikke helt så blød(eller hvad man nu skal kalde det) som jeg gerne ville have haft, men den var god, jeg serverede den som forret med nogle kiks til, men den kan helt sikkert også gøre sig godt som snack
Jeg er virkelig blevet vild med quesadillas, og laver dem gerne flere gange om ugen. Især de dage, hvor jeg spiser alene… Fyldet kommer som regel an på humøret og hvad køleskabet har at byde på
Lækkert hjemmelavet hvid pizza med kartoffel, tre slags oste, bacon og oliven. Jeg har dog aldrig smagt en hvid købepizza, der har stukket denne pizza i smag
Den er ikke tør og går godt sammen med en avocadodipog et stykke godt franskbrød. Torsken er en af disse, derudover er der i øjeblikket forskellige slags rogn i sæson
Det er altid hyggeligt at spise tapas, og da der efterhånden er flere der har spurgt mig om inspiration til hvilke retter, man kan sætte på tapasbordet, kommer her et par forslag
Nu er der ikke længe til påske, og jeg glæder mig helt enormt meget. Jeg skal ned og stå på ski, men hvis jeg havde været hjemme, så havde den stået på masser af påskefrokoster og familie-tid
Der har været meget stille her på bloggen de sidste måneder, som I måske har bemærket. , at vi har holdt tre ugers dejlig ferie og haft meget travlt generelt både før og efter, og så har der været rod med bloggens facebookside, hvilket jeg vil fortælle lidt mere om senere i indlægget
Sidste fredag havde jeg nogle venner til middag. Jeg ved ikke, om jeg er den eneste der har det sådan, men i min verden er pastaretter altid et sikkert hit, når der skal noget nemt og lækkert på bordet
Denne brownie har jeg efterhånden lavet SÅ mange gange, og jeg ved egentlig ikke hvorfor jeg ikke har fået delt opskriften før nu, for det er en af mine absolutte yndlingskager
Oksefilet med gorgonzola er også en favorit her hos oste-elskeren. Vi laver ofte pizza selv herhjemme, og ungerne synes dem vi laver er de bedste pizza'er i verden
Ikke desto mindre, er det første gang at jeg både har lavet og smagt den. Stangen er simpelthen så nem at lave og smager dejligt, men det er altså en ret tung spise, så den kræver dejlig en frisk salat “on the side”
Det er en all american classic og det er bestemt ikke en ret for de virkelig fedtforskrækkede. Det er comfort food når det er bedst og så passer det jo helt perfekt til årstiden, hvor det kan hjælpe en med at holde varmen
Mors dag – festa della mamma – fejres på samme dag i Danmark og Italien, nemlig anden søndag i maj. Mors dag er en anledning til at vise værdsættelse af den person, som har givet os livet, og stået ved vores side gennem tykt og tyndt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.