I dag blev jeg inspireret af en veninde der skulle lave Ossobuco udfra en opskrift fra Aarstiderne. Skrab ossobuco-skiverne rene med en kniv og rids et par steder i kanten, så de ikke krymper sig, når de brunes
Chapati med ossobuco, guacamole, persilleolie og hummermayo. Der er ikke så meget opskrift i det (eller det er der, og jeg linker til dem nedenfor), ud over ossobuco-sauce-halløjet og hummermayoen
800 g bøfstroganof kød eller som jeg her brugte kød fra 2 ossobuco stykker1 løg i tern2 fed hvidløg i tern3 store gulerødder i skiver1 dåse flåede tomater 150 g champignon1 dl hvidvinet vred timiankviste1 tsk paprika1 tsk salt og frisk kværnet peber1½ dl fløde - enten madlavningsfløde eller piskeflødeKødet skæres i mindre stykker og brunes i lidt fedstof sammen med hvidløg og løg
4 skiver ossobuco. 4 skiver ossobuco. Hvis der er nogen der siger at man ikke kan spise gryderetter i sommerheden, tænker jeg ofte på det skønne bryllup jeg var til for 12 år i Frankrig
A. f. o. g. t. i. l. å. r. v. s. b. u. c. a. e. n. m. d. V. æ. k. p. O. (. 4. ). 6. ,. y. 5. 0. -. 7. ø. 1. 2. 3. h. j. ½. C. B. T. H. K. F. D. L. S. g
1. Få slagteren til at skære lammekøllen i 2 cm tykke skiver. 2. Pil løg og hvidløg og hak dem groft. 3. Skræl gulerødder og selleri og skær dem i mindre stykker
Severes med mos, ossobuco og gremolata drysses over ca 1/4 kylling. MANDAG. Tænd ovnen på 250 grader. Skrub 1/2 kg kartofter og jordskokkerne og skær dem i både i lige store både
Vi fandt nogle kalve-ossobuco og købte masser af grøntsager. Alle grøntsagerne snittes groft og ossobuco skiverne krydres og brunes i en stegegryde i lidt olivenolie
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.