Form kødet til små, faste kødboller og læg dem i et ovnfast fad. En lækkert tomat/kødbolle-ret. Retten er meget børnevenlig, så alle kan være med, og så er den hurtig og nem at lave
Kødboller. vendes kødbollerne tilfældigt rundt i fadet og pensles igen med marinaden. Server straks kødboller og nudler, drys med friskhakket chili og forårsløg
Tidligere har vi fast haft færdiglavede kødboller liggende i fryseren - supermarkedets de "bedste". Efter jeg er begyndt at spise LCHF, er jeg blevet mere og mere sart overfor færdigproducerede madvarer - og kødboller fra køledisken i supermarkedet er nok noget af det mest tarvelige, jeg kan komme i tanke om (jeg aner jo ikke hvad de har puttet i eller hvor kødet kommer fra
Denne her ret fik vi til middag i går, og den smager rigtig godt. De stærke og kraftige krydderier sammen med de eksotiske mangostykker og æbler går fantastisk godt sammen, og er ideelle partnere til kylling
Kødboller. Alle ingredienserne til kødbollerne blandes godt sammen i en skål. Kødboller. Mens kødbollerne er i oven i 20 minutter, koges pastaen og tomatsovsen tilberedes. Der formes 24 små kødboller, der lægges på en bageplade beklædt med bagepapir. Sæt pladen i ovnen og bag kødbollerne i 20 minutter
kødboller. Lad nu tomatsovsen simre under låg imens kødbollerne laves. Oksekødet blandes med fintsnittet hvidløg, spidskommen, chilipulver, chilisovs, salt og peber, og formes til kødboller
Kødbollerne er bagt/stegt i ovnen. De har en god smag – ikke så kønsløse som kødboller tit er. Spaghetti og kødboller i tomatsovs Der er næsten feriestemning over det
Det var en almindelig klassiker - kødboller i tomatsauce (min veninde med allergi må få pesto på i stedet for) med frisk pasta, og det blev så mit start punkt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.