Mums, den smagte fantastisk og så er der også til madpakken imorgen. Jeg eksperimenterede med smagen og brugte en frisk Clara Friis pære i retten og jeg kan kun konstatere-det var mine smagsløg meget glade for
Grøntsagerne er stadig lidt sprøde og giver et farverigt pift som tilbehør til kød. Jeg fik ikke en opskrift af hende, for det fik jeg ikke spurgt om, men jeg kunne huske, at der skulle bruges olie og "en masse hvidløg"
Jeg elsker stegte grøntsager i kokossovs, og det kan laves på så mange måde, f. med ris og almindelig karry som her, eller med denne super lækre røde karrypasta, som jeg helt sikkert skal have nogle flere af, næste gang jeg handler
H. æ. k. l. e. d. g. r. ø. n. t. s. a. D. y. f. i. u. b. o. m. h. v. ,. å. j. p. P. -. ). U. '. B. G. C. 8. 2. F. S. 1. 3. (. 6. 4. *. 5. 7. 0. 9. L. V. K. E. ) l
Ind imellem er okay at lave noget lidt nemt og hurtigt til aftensmad. Her er et bud på dette, hvor du let og elegant kan slippe uden om, at lave det helt store tilbehør til et stykke kyllingebryst, en grøn salat eller noget helt tredje
Endnu en bog om, hvor gode grøntsager er og hvor frygtelig farligt kød, pasta og ris er. Bogen er ikke en vegetarbog, men en bog om grøntsager, som spiller en større rolle i madlavningen, og kødet dermed kommer lidt mere ind som statist
En sovs lavet på grøntsager, et alternativ til en opbagt sovs og stadig cremet og lækker. Den kan laves på forhånd og fryses ned, det gør jeg blandt andet selv juleaften, da jeg ikke får tid til at stå i køkkenet i flere timer
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.