Saltede mandler - medlakrids Karoline V. Når vandet koger tilsættes mandlerne Bliv ved med at rører rundt indtil vanden er kogt væk Fordel mandlerne på en bageplade beklædt med bagepapir
Y. u. m. -. d. e. t. s. a. g. r. f. h. I. j. C. o. c. n. A. i. /. k. y. p. å. l. F. (. v. ). b. æ. H. ,. T. w. ø. S. O. R. 2. 0. 1. 5. 3. J. K. E. B. *. V. M. e g
Mandler der er overtrukket med hvid chokolade og vendt i lakridspulver, en nem julesnack. Når chokoladen har sat sig lidt, drysses lakridspulveret over og mandlerne vendes rundt i det til det er godt dækket
Skær hjørnet af posen medmandler/nødder. Nu vil jeg dele en af mine store laster med jer. Der findes en del opskrifter på ristedemandler derude i blogland, men i mange af dem rister man mandlerne på panden og i olie
Og husk at fordel mandlerne jævnt på en stor plade og kun i et enkelt lag, da de ellers skal have længere tid og nemt bliver ristede i forskellige grader
Drys medlakridsrodspulver og læg dem på et stykke bagepapir så de kan køle af inden de spises. Man kan riste mandler i uendelige forskellige smage - hvis man nøjes med bare at riste dem i soya bliver de også vildt lækre, og så kan jeg anbefale at bruge cashewnødder til det også
Chokolade + salt eller karamel + salt kan bare et eller andet sammen – se fx disse chokoladebrud med saltede lakridsmandler, chewy havrecookies med hvid choko og havsalt, islagkage med saltkaramel og browniebund eller cheesecake med saltkaramel
Derudover er det kun sødet med modne bananer og lidt akaciehonning, krydret med kanel og vanilje og fyldt med store stykker af mørk chokolade og grofthakkede, ristedemandler
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.