Her fået I opskriftenpå et lækkert koldhævet brød lavet med øl, surdej og ølandshvede. Når ovnen er godt varm, foldes dejen til et brød med to metalspatler, læg herefter brødet på en bagespade, dejen skal være meget blød
I. g. å. r. b. a. t. e. j. s. o. m. i. p. v. h. d. ø. l. f. n. k. ,. u. D. æ. y. K. J. (. Ø. B. S. ). F. c. 6. H. 1. 5. 2. ¼. 0. 3. R. T. E. 8. L. V. P. O. . C. N. A. M
J. e. g. l. o. v. d. a. t. k. m. i. b. r. s. u. f. n. p. j. ,. h. æ. ø. å. M. y. B. D. 1. 0. c. E. ½. G. 9. 5. 7. R. (. ). -. S. N. H. 2. /. O. K. 3. C. 8. Ø. é. T. P. 4. 6. V. ". L. F. w
Tage bagepladen/stenen ud og drys lidt mel på den, kom dejen der på og bag brødet i ca. Kom dejen i en plastikskål smurt med rapsolie og dæk den med husholdningsfilm og sæt den i køleskabet til dagen efter
I forhold til bollerne med ruggryn, så minder denne opskrift om den, men jeg har skiftet ruggrynene ud med kerner og justeret lidt på forholdet mellem vand og mel
Opskriften. Kartoffelsalat med radiser og ærter. Jeg er helt vild med både kartoffelsalat med ''mælkedressing'' eller med ''oliedressing'', og for et par u
I. s. i. d. t. e. u. g. k. ø. b. v. n. l. r. æ. m. h. å. o. ,. a. j. 2. 3. p. y. f. D. K. R. M. L. (. 1. ). 5. 0. 4. G. H. é. B. c. S. -. V. F. T. C. O. J. z. P. N. E. ) g
Har man surdejenpå køl, er det bedst at tage den ud aftenen før man skal bruge den, give den lidt nyt at arbejde med og så lade den stå ude, så der kan komme gang i den
Tilsæt ingredienserne fra den pågældende dag, og rør surdejen et par gange iløbet af dagen. Vand og lader den stå på køkkenbordet i et døgns tid så er den klar igen
Jeg regner jo med, at det her er starten på et. Som den opmærksomme læser måske kan se på det genbrugte billede, har jeg snydt lidt, da jeg allerede satte min surdej over i går
brød, opskrift, rugbrød, surdej. Jeg opbevarede dejen i én af de der rørekander med hældelåg – på den måde fik dejen luft og gode bakterier, uden støv og dårlige bakterier
Ølandshvedemel er dyrt og ikke altid lige nemt at få fat i, men denne opskrift kan også sagtens laves med almindelig hvedemel, det er såmænd bare mig, som skulle lege lidt med mine nye produkter fra Food Festivallen
Prøv min opskriftpå grovboller medsurdej eller nemme boller medsurdej. Mængden af resterende surdej i dit glas kommer til at have indflydelse på mængden af mel/vand, som du frisker dejen op med
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.