Denne opskrift får du i dag af to årsager. Steg dem til de er gyldne, og kom dem derefter op på et stykke køkkenrulle, så noget af olien kommer af igen
Prøv den også på et stykke rugbrød med fx parmaskinke eller tomat. Den er som en frisk, lidt tyk, pesto, og den smager skønt som tilbehørtil fx salater eller pasta, i sandwiches eller bare som dip til et lækkert stykke brød
Kategori Dip, dressing & diverse, Glutenfri, Mælkefri, Opskrifter, Uden æg, Vegansk. Jeg er blevet meget inspireret af en opskrift i Aarstidernes kogebog Alle Aarstidernes Livretter
Hele herligheden kan sagtens laves på forhånd og stillespå køl. Det bliver spændende at se hvad det nye år vil byde på og jeg håber og tror på at det bliver godt og lykkebringende
Den du får opskriftenpå her har fået et lille twist, da jeg har udskiftet den røde dressing med guacamole, og jeg serverer den i små skåle i stedet for høje glas
Rør dressingen sammen og smag til. Modsat grønne salater og spæde kål som spidskål, hvor dressingen først skal i lige før servering, er det en god idé at vende dressingen i en halv time før servering, så kålen marineres
Rør dressingen sammen og smag til. Modsat grønne salater og spæde kål som spidskål, hvor dressingen først skal i lige før servering, er det en god idé at vende dressingen i en halv time før servering, så kålen marineres
Jeg har fået fat i en noget lækker hornfisk, og den skulle spises på fem forskellige måder, men da jeg har været syg har lyst til at trylle i køkkenet ikke været stor, så der kommer tre hornfiskopskrifter og lidt andet
Rør dressingen sammen og smag til. Modsat grønne salater og spæde kål som spidskål, hvor dressingen først skal i lige før servering, er det en god idé at vende dressingen i en halv time før servering, så kålen marineres
Rør dressingen sammen og smag til. Modsat grønne salater og spæde kål som spidskål, hvor dressingen først skal i lige før servering, er det en god idé at vende dressingen i en halv time før servering, så kålen marineres
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.