Opskrift til ca. For efter at have haft mafiaen på brunch sidste weekend, så havde jeg lige en god rest emmentaler i køleskabet, som ikke rigtig var blevet rørt siden
) Jeg rørte derfor en dej sammen igår aftes, smed den på køl natten over og bagte så disse lækre og svampede rugboller i morges - opskriften får I som altid lige herunder
Jeg kiggede lidt omkring, og for at holde mig til mit simple lækre koncept fandt jeg frem til at jeg egentlig bare kan bruge min traditionelle opskrift også tilsætte chokolade og nødder
Forleden dag havde jeg min søde studiegruppe på besøg til eksamenslæsning. Derfor diskede jeg op med forkælelse til de hårdtarbejdende i form af chokorug med tranebær
Følg opskriftenbagpå rugbrødsblandingen og slut af med at tilsætte den grofthakkede chokolade. Form små brød på en bradepande og lad dem hæve en times tid
Opskriften af inspireret af denne. Chokorug, chokorugboller, rugboller med chokolade eller hvad man nu vil kalde dem, har stået på min to-do liste i et stykke tid, og nu fik jeg lavet dem - nøj de var gode
Jeg bagte dem lidt efter en opskrift, lidt på slum og lidt efter hvad jeg lige havde hjemme. Derfor vil jeg forsøge at skrive opskriften nedenfor, men man vil sagtens kunne bruge et andet surmælksprodukt som kernemælk, andre kerner eller en anden chokolade
Jeg har nuppet inspiration fra denne opskrift. Jeg har allerede taget forskud på julebagerierne, og jeg har så sandelig planer om at fortsætte igennem hele december
Har du smagt chokorug fra Lagkagehuset eller erfaret dig med en opskriftpå disse skønheder. Chokorug er en meget solgt vare og ikke mindst en opskrift, som mange madbloggere har forsøgt at genskabe i egen version
En anden nem opskrift og den mest populære opskrift her på bloggen er chokorug bollerne. Min absolutte favorit i år må jeg tilegne mine lækre vegetarburgere, med hjemmelavede fritter og hjemmelavet ketchup, som I i øvrigt også kan finde opskriftenpå her på bloggen
Mit fokus er på den slags mad som gavner, nærer og gør en masse godt for os. Jeg er særligt faldet for Lagkagehusets “chokorug”, som der blev spist en del af i sidste uge
Jeg laver en repost af dette indlæg, som I har fået en gang, men jeg kan se at jeg får mange sidevisninger på den, og så er der altså også kommet lidt nye læsere til, som jo heller ikke skal snydes for opskriftenpå disse skønne bidder
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.