Vend dejen ud på en bageplade. De fleste müslibarer er lavet med kondenseret mælk. Mælk er vel egentligt meget sundt, men kondenseret mælk - det er vist ikke
Opskriftpå müslibar. Min opskrift er smækfyldt med kerner, nødder og rosiner. Lad dem køle helt af på en rist og pak dem ind i bagepapir med en elastik omkring så indpakningen ikke gå op
Det er så nemt lige at købe en på vejen og det vrimler med dem på alle kaffebare, butikker og supermarkeder og ofte er de fyldt med sukker og andet skidt
Har ledt nettet rundt efter nogle uden sukker og det tætteste jeg kom på en opskrift var hos Frk. Jeg har taget inspirationen fra hendes opskrift, men brugt de ingredienser jeg selv havde i forvejen
Opskrift. Søde og sunde müslibar, der er gode at have med på farten. Bananen giver dem en rigtig lækker konsistens, sammen med nødderne der gør dem sprøde og knasende
Instructions Hak nødderne groft Bland alle de tørre ingredienser i en skål Mos bananen Bland peanutbutter, honning, most banan og kogende vand sammen i en skål Rør til en ensartet masse Bland de tørre og de våde ingredienser sammen Tænd ovnen på 175 g varmluft Hæld massen på en bageplade og smør ud i et ret tyndt lag (1-2 cm) Bag i ca
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.