D. e. t. h. r. m. å. v. æ. n. c. o. k. l. a. d. s. ø. p. i. ,. g. (. ). V. f. C. b. j. N. u. w. y. J. H. O. S. T. B. 6. G. 2. 5. 1. 8. ¼. 4. 3. P. R. L. 7. 0. -. F. /. ". ½. '. é. M. I
Det er længe siden, jeg har lagt noget på bloggen, og ja, jeg har haft brug for en pause fra bloggen - især fordi jeg havde fået den sat op, så jeg skulle bruge meget tid på den
Har I endnu ikke et bageprojekt på programmet. Lad dem afkøle en smule på en bagerist. Kom dejen ud på et meldrysset bord, del den i cirka 10 stykker og form dem til runde boller. Placer bollerne tæt ved siden af hinanden (1-2 cm mellemrum) på en bageplade med bagepapir og lad dem efterhæve under et viskestykke i 30 minutter
"Gemmer på massere grønsager under toppen". Tænd ovnen på 200 grader. Kom en lille smule ost på toppen og bag dem i ca 30 minutter på den næstnederste rille i ovnen
Efter hævning hældes dejen ud på et meldrysset bord og den formes i ca. Tænd ovnen på 215 grader. Onsdagskagen blev i dag til en omgang chokoladeboller
Fordel kanelsnasket på rektanglet og rul dejen sammen til en pølse. Kør det hele godt sammen på en røremaskine indtil dejen bliver tyggegummiagtig og slipper skålens sider (det tager omkring 10 minutter). Del dejen i 3 dele og rul hver af dem ud til rektangler på cirka 40×25 centimeter
H. v. i. s. d. u. g. e. r. n. l. f. k. b. a. t. o. m. ,. å. p. h. æ. D. y. ø. -. 1. 2. 4. 3. ½. 5. /. 0. (. ". j. ). S. T. G. R. 6. N. L. P. I. B. c. A. C
D. a. m. i. n. k. o. l. e. g. (. L. s. ). p. u. r. t. ,. j. d. b. å. h. v. f. M. ø. -. æ. R. V. y. O. S. w. E. T. c. 3. 0. 4. 2. 5. 1. K. B. H. N. P. G. I.
- og så er de nemme at lave oven i købet. Da jeg skulle lave en fondant kage til svigerfar sidste weekend, fik jeg sådan lyst til at lege med nye opskrifter, så det skulle jeg jo selvfølgelig også gøre med bundene
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.