Der hvor jeg fortalte om den hyggelige dag i køkkenet med en masse bloggerpiger, hvor vi skulle lave leverpostejsmadder med eget twist OG en video-produktion
-) vi lavede ham her. Med en lidt mere uhyggeligbagside. Det var et ret stort græskar, fyldt med fine kerner… Og da Pinterestiøjeblikket bugner med lækre opfordringertil at bruge græskarresterne fornuftigt måtte vilige prøve at riste græskarkernerne
Hver gang der er det mindste knurren i maven og iunderlivet, så bliver jeg skide nervøs. Hvis du er en følsom person, somikke kan lide at læse omforfærdelig valg igraviditeter, så skal du nok ikke læse videre
En vigtig detalje man skal være opmærksom på med glutenfrit mel er, at dejen "sætter sig" efter ca. Problemt med glutenfrit mel er, at de alle sammen reagerer forskelligt
Herfra begyndte mit macaron eventyr, somtiltider har været lidt af et mareridt. Ligesiden den vinterdag hvor jeg smagte min første macaron sammen med mine medbloggere hos Nikolaus Strangas, har det været mit store ønske at lære at lave dem selv
Det har været en travl tid, somheldigvis har været fyldt med masser af lækre ting. Hold da op - tiden flyver, og pludselig var der gået næsten en måned siden det sidsteindlæg
I må nok hellere få af videommig, her på et tidligttidspunkt, at jeg (udover, generelt måske, at være lidtatypisk, i forhold til de mennesker, man normalt visvillesammenlignemig med (piger på min egen alder)) meget titbliver beskyldt for, ikke at være i stand til at følge en opskrift
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. P. å. e. n. a. f. d. j. l. g. s. k. o. m. r. t. v. h. ,. J. b. u. ". H. æ. E. p. 4. c. ø. ). y. D. -. C. (. K. 2. 1. 0. /. R. F. L
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.