- en lækker sommertreat med mange mulighederFor efter at have cravet alt med rabarber i, og efter mange nedstirrende timer på mine forældres langsomtvoksende rabarber, ja så kunne jeg altså ikke dy mig den anden dag, så jeg hamstrede de få rabarber der var klar, og der blev da også en lille buket ud af dem
D. e. r. b. l. i. v. s. t. o. g. m. n. d. a. f. -. ). S. j. h. k. u. p. ,. y. x. J. L. å. æ. 3. 5. 4. O. G. ø. I. K. E. H. A. R. é. N. M. B. U. 1. 0. c. 2. (. 6
- uden hvidtølMen istedet med en helt alm. Ja for øllebrød skulle der laves, for når man kæmper med lidt influenza rester, som denne ret gerne skulle kunne slå lidt ihjel, så kunne det altså ikke vente til, at hvidtøllet kommer på hylderne
Kan også anvendes som ingrediens, men, især her i starten af foråret, er det meget surt uden sødestof, og kan derfor ikke anbefales som dessert medmindre man søder det
Da jeg handlet ind med Louis i dag fik jeg sådan en træng til øllebrød. Så midt i alt kaos med Louis som rendte rundt i Fakta og hev alt ned hylderne stod jeg samtid med hovedet ned i mobilen for at google en opskrift på hjemmelavet øllebrød
Min erfaring med rabarber er, at det normalt kræver en pæn del sukker for at opveje rabarbernes syre, men jeg havde lyst til at prøve en rabarberkompot uden tilsat sukker og gik derfor igang med eksperimentet her
Læg dem lagvis med sukkeret i en gryde, og stil dem køligt til næste dag. Rabarberkompot. Brug kompotten som dressing på grøn salat af forskellig slags, evt blandet med fintstrimlet spidskål, og med rå grønne asparges og ristede kerner – mandler, hasselnødder, græskarkerner eller andre efter smag
Bland vaniljekornene med lidt sukker og kom blandingen, samt resten af rørsukker og Sukrin i gryden. Resultatet blev en lækker rabarberkompot, hvor jeg har prøvet at spare på sukkeret, men stadig opnår den søde og syrlige smag
Men sidder der en jyde og læser med, så lad mig det gerne vide. Øllebrød er en dansk resteret. Jeg starter aften før, øllebrøden skal serveres med at udbløde rugbrødet i vand natten over
Vi spiste rabarberkompot til morgenmad på skyr, yoghurt, ymer og oven på ostemaden. Men rabarberkompot smager også pragtfuldt som tilbehør, til alt fra kylling til frikadeller
Jeg lavede det for lidt tid siden, og det skal helt sikkert laves igen snart, jeg synes, det er super lækkert i de kolde måneder som morgenmad med mælk eller som en lille aftensnack med flødeskum
Ø. L. E. B. R. D. T. S. A. O. V. I. d. a. g. f. i. k. j. e. l. y. s. t. ø. b. r. ,. å. m. v. o. n. H. u. p. æ. h. ). J. M. K. N. G. Å. F. U. P. 2. -. 3. 6. 7. 4. 5. Y. Æ. 1. 0. E L
Prøv også med frysetørret hindbær. Rabarberkompot. Bland kornene godt med lidt sukker på et skærebræt. flødeskum eller vaniljekesam/yoghurt oven på isen og slut af med at sætte chokomarengsen i siden af glasset
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.