Dem af jer, der ligesom mig lever uden en opvaskemaskine og næsten hver dag vasker op i hånden, ved, hvor dejligt det kan være at lave et måltid, som ikke kræver for mange gryder, pander og bestik
finthakket chorizo pølse. 11 løg, strimlet og finthakket. 12 fed hvidløg, finthakket. 15 dl grøntsagsboullion (eller hjemmelavet kyllingefond). 1Frisk parmesan til servering. 11 håndfuld friske basilikumblade til anretningSe videoen, hvor jeg viser opskriften her >> Helt enkelt som navnet antyder, så skal alle ingredienserne i en stor gryde – på en gang. Kog op, rør hurtigt rundt og lad derefter retten simre med låg på i 10-15 minutter eller til spaghettien er perfekt kogt – al dente, men en smule bid i
Vi ville have haft squash i, som i følge opskriften, men da manden herhjemme ikke kan se forskel på en squash og en aubergine, endte vi med at komme aubergine i
For nyligt forsøgte jeg mig derfor med ONE POT PASTA, og der er ingen tvivl om, at det fremover bliver en fast del af repertoiret, og det er jo heldigvis kun fantasien, der sætter grænser, så det behøver derfor ikke blive ensformigt,
D. e. n. m. i. d. a. g. f. k. s. t. h. l. -. ". A. r. b. N. J. /. ø. ,. o. y. O. p. 4. j. c. 2. 5. å. u. L. v. T. æ. 1. H. (. ). 7. 0. ½. 6. 3. S. R. B. V. F. K. P. e g
One pot pasta med kylling, svampe, spinat og bacon, lækker cremet ret. Snit alle ingredienserne og kom det hele op i en gryde (undtagen spinat) og tilsæt væsken, rør det godt rundt
Lad det smelte indenservering. 1 finthakket løg. 13 finthakkede fed hvidløg. 11 bouillon terning. 1Tilsæt hakkede tomater, vand og boullionterning. 1Lad det koge under låg i cirka 12 minutter. Tag låget af og kog videre i 2-3 minutter, så det sidste vand koges væk. 1Tag af varmen og tilsæt mozarellaen (i mindre stykker)
Lav en one-pot-pasta med kylling, svampe, spinat og soltørrede tomater. Det er simplethen så nemt, da alle ingredienser skal i én gryde på samme tid, og så kan det varieres i tusinder og laves på ingen tid
Tilsæt skinkestrimlerne. 2 portioner 250 g. frisk spinat1 håndfuld frisk basilikum2 dl. madlavningsfløde1 spsk. tørret chiliSmag til med salt, peber, løgpulver og oregano1 pakke skinkestrimler Kom alle ingredienserne i en gryde og varm det op til kogepunktet. 9 minutter imens du rører et par gange og sluk for varmen. 5 minutter og smag så til med krydderier. 2 dl madlavningsfløde. 1 pakke skinkestrimler
Som navnet også fortæller, putter man blot alle ingredienserne (inklusiv pasta) i en gryde og tilbereder det hele sammen, til en lækker og skøn pastaret
Hvis du gerne vil bevare sprødheden i baconen, kan du tage det op og lægge til side. Skær kyllingen i mundrette stykker, og brun det hurtigt af i baconfedtet og lidt smør
Her kan du drømme deg bort -og minnes herlige, gloheite feriedager. Hakk løk, skjær paprika i terninger, skjær chorizo i biter og finhakk hvitløk eller bruk hvitløk på tube (enkelt og greit)
Til sausen/marinaden. Hakk alle ingrediensene i biter. Topping. Ha olje og smør i en panne , fres hvitløken litt før du tilsetter Chili, la surre ett minutt før du tilsetter de andre ingrediensene
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.