Æ. g. t. i. l. m. o. r. e. n. a. d. E. f. 3. å. P. j. u. k. æ. (. ø. s. b. h. ). J. y. H. v. T. R. ,. c. M. -. 1. ½. O. p. 2. x. S. L. I. N. D. K. /. V. F. A. 0. B. G. W. e g
Varm en pande op til middelvarme, kom lidt fedtstof på, hæld æggeblandingen på og steg i ca. 1 omelettil 1 person2 æg2 spsk. skinke i strimler3 cherrytomater i kvarteSalt og peberOlie/margarine til stegningPurløg til pyntPisk æggene sammen og tilsæt skinke, tomater, salt og peber. 4-5 minutter til den er fast
Dette var hvad jeg kom frem til. Put det hele i en juicemaskine, jeg puttede lidt is i da den ellers var lidt lunken og værsgo’ så der MEGA lækker morgenmad
Ganske enkelt er det små omeletter lavet i en bradepande til muffins eller lign. Man vælger selv hvad fyld man kommer i, smækker det i ovnen og spiser dem som de er eller servere en god salat eller andet til
I morges havde jeg lyst til at gøre lidt ekstra ud af min morgenmad, og det blev til denne omelet. Det er helt sikkert ikke sidste gang, at jeg har fået sådan én tilmorgenmad
H. v. i. s. d. u. k. e. r. g. t. a. n. o. l. h. S. /. p. m. ,. æ. b. å. f. j. M. L. (. P. c. ). y. ø. D. I. B. E. R. J. ". T. A. 1. -. N. ½. U. w. 5. 3. O. 0. 7. x. 4. K
Ifølge leksikonet fremstilles den originale omelet af æg uden anden tilsætning end krydderier. Jeg holder mig heller ikke til kun at bruge æg og krydderier
H. v. i. s. d. u. h. a. r. l. æ. t. m. e. p. å. b. o. g. n. y. k. ,. j. f. ø. J. 2. N. S. D. 5. (. ). R. M. L. c. P. I. 3. 1. 4. 0. /. U. K. *. ½. -. B. 6. °. C. T. V. +. E. A. G. w. ". 7. i l
Med en rest skinke tilbage fra den anden dag og et broccolihoved, der snart havde set dagens sidste lys, kom jeg utrolig langt i det lille køkken i dag
Granola er den bagte udgave af muesli, derudover er granola er modsat muesli og klumpet sammen med sirup eller honning, og i dette tilfælde også peanutbutter
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.