Omelet muligheder
Mit crunchy køkken
Mit crunchy køkken
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 8 æg (2 pr. spisende)
  • 16 spsk vand, mælk eller fløde
  • 1-2 tsk salt, peber
  • evt. revet ost, hvis det passer til fyldet
  •  
  • Fyld, svitses let og hældes på omeletten - eller svitses først og så hældes æggemassen oven på
  • 1. spinat, løg, bacon/skinke/pølse, tomat, hvidløg, ost
  • 2. champignon, løg, hvidløg, pølse
  • 3. løg, hvidløg, rejer, frisk krydderurt (persille, basilikum, korinder, karse, spinat), tomat, evt. fennikel
  • 4. ærter, skinke, krydderurt, ost
  • 5. asparges, skinke/pølse, tomat, hvidløg
  • 6. skinke, æble, løg
  • 7. peberfrugt, løg, tomat, hvidløg, frisk basilikum (eller andet kryddergrønt) evt. skinke/pølse eller hakket oksekød
  • 8. røget makrel, sorte oliven, peberfrugt, løg, hvidløg, kryddergrønt (svits alt minus makrel, i bland så makrel, læg på omelet)

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.