Jeg har aldrig været god til at spise morgenmad, og det svinger meget med appetitten. Hvis du har lyst til at se nogle meget dygtige dansere, kan du se hvor vildt Lindyhop kan være, i videoen herunder
I må nok hellere få af vide om mig, her på et tidligt tidspunkt, at jeg (udover, generelt måske, atvære lidt atypisk, i forhold til de mennesker, man normalt vis ville sammenligne mig med (piger på min egen alder)) meget tit bliver beskyldt for, ikke atvære i stand til at følge en opskrift
Samt mere fokus på noget, somforekommer mere ligetil at arbejde med, nemlig frekvensen af ens løb. Trods sider op og sider ned, virker der ikke til at eksistere en entydig definition af “god løbestil”
Det kunne også være lidt kogte ris, kogt og most kartoffel. Man kan sagtens lave det om morgen, stille det i køleskabet og så er det lige klar til at kaste i ovnen når du kommer hjem fra arbejde
Har du kyllingebryster fra aftenen før. Hver søndag laver jeg en madplan for den kommende uge, hvor jeg bruger tilbud fra forskellige forretninger til at sammensætte en lækker men billig menu
Nu skal jeg have samlet kroppen omat handle ind til ugens madplan og måske have Kenny til at bage mig et brød (hvis ørene kan klare det) og så skal dynen være min bedste ven i kampen mod virus og bakterier
skær løg og hvidløg i små tern og brun dem af i en gryde med lidt smør, tilsæt paprika, de flåede tomater og tomatpureen og lad det lige varme op, tag gryden af varmen og blend det hele til en tyk sovse med stavblenderen, tilsæt fløden
Forleden dag holdte vi sommerfest på mit studie og havde besluttet os for, at det skulle være et stort sammenskudsgilde med alle mulige sommerherligheder
Jeg må ærligt indrømme, at jeg sjældent spiser frikadeller, karbonader eller lignede, selvom min kæreste måske ville sætte pris på, at det blev serveret noget oftere
Mine tacos blev fyldt med torsk, revet squash, lidt rød peberfrugt og en stor klat hjemmelavet grov salsa (opskrift kommer her på bloggen) og så blev det hele samlet i min wrap af spidskål
Hvis man ikke er vant til at spise vegansk, tror man måske, at man som veganer skal huske at spise meget varieret, at man skal være særligt opmærksom på aminosyrer, og at man skal spise kilovis af grønkål og broccoli for at få kalcium nok
Pisk æggeblommen over en varm kogeplade til den begynder attykne,komcitronsaften i, tag gryden af varmen og pisk herefter det afklarede smør i, saucen må ikke blive for varm, kom vandet i, og smag til med salt og peber
Og her skulle vi hver pifte vores egen hverdagsleverpostejsmad op og give det et twist, så det fx også kunne spises til aftensmad, samtidigt med atvære enkelt og lidt mere luksusagtig
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.