Når de kommer op til overfladen er de færdige. Eller han kommer med input fra tid til anden. Meget grundigt, så er det nemmere at lave små, fine kødboller af det
Udseendemæssigt gav det maden et kæmpe løft med den flotte lyserøde farve fra rødløgene og den grønne persille, og der var masser af smag og en virkelig god kombination af syrligt, sprødt, salt og lunt
Jeg valgte dog ikke at følge nogen af dem, selvom det var meget svært. Jeg er startet i Aarhus, og for at kunne starte på ugentlig basis, skal man have deltaget i et weekendkursus
Når man har sat sig et mål, er det efter min mening altid godt med en gevindst ved målstregen (udover gevinstens i sig selv, som det jo er at tabe ti kilo selvfølgelig)
Nu er det lykkedes mig at kopiere både kartofler og mojo, så det er næsten somat være der. Som jeg vist har fået pralet med, var jeg i sidste uge på sportsresortet Playitas på den kanariske ø Fuerteventura
Det var et ret stort græskar, fyldt med fine kerner… Og da Pinterest i øjeblikket bugner med lækre opfordringer til at bruge græskarresterne fornuftigt måtte vi lige prøve at riste græskarkernerne
s. k. r. u. e. t. n. a. f. m. i. l. o. g. å. b. d. I. h. v. B. H. ,. J. O. p. -. y. ø. æ. S. Å. P. z. é. (. ). D. j. K. 2. 0. 1. 7. 5. F. c. G. 3. E. M. L. R. 9. A. x. ". N. C. T. Ø. ½. 8. U. 4
Når jeg er alene med pigerne, så falder jeg i med begge ben, det er de nemmer, og ikke altid sunde løsninger der bliver valgt mht maden, det er svært atkomme afsted ud og dyrke motion, og jeg har meget nemt ved at overtale mig selv til, at jeg da fortjener chokolade eller kage (Indsæt selv abe med hænderne for øjne)
En ting er, at man i weekenden måske bruger en masse tid på at lave mad og virkelig gøre noget ud af det, men hvorfor skal hverdage efterlades til at blive kedelige og ufestlige
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.