I. t. o. r. s. d. a. g. p. ø. v. e. j. l. b. n. i. u. c. h. f. D. k. 1. 0. w. m. H. å. B. (. 4. ). -. 2. 3. æ. S. E. 5. ,. K. /. L. P. N. y. T. R. J. . F. n g
I denne måneds Spis Bedre var der en opskrift på "Kold bearnaise til gode bøffer" - og ja, jeg synes at den var rigtig god og smags mæsssigt meget tæt på en "rigtig" bearnaisesauce - bare uden alt smørret
M. u. m. s. f. o. r. e. n. l. æ. k. b. i. a. ø. d. g. t. D. ,. -. å. v. J. y. c. j. Ø. (. 4. p. ). 1. ½. 2. 5. 0. 3. h. L. S. H. K. N. 6. 7. 8. 9. B. P. T. F
Denne ret - og især den kolde sunde udgave af bearnaisesaucen - var et absolut hit. Hold da op, hvor det smagte godt, og vidste man det ikke på forhånd, var det vanskelig at tro, at saucen var en sund og fedtfattig udgave af den traditionelle bearnaisesauce
Sådan helt ind til benet. Prøv min opskrift på hjemmelavet bearnaisesauce. Og jeg lover dig, at denne opskrift på burgerboller er både nem, den tager ikke laaaaang tid at tilberede og så smager bollerne bare skønt
Der kan også kommes meget andet end rejer i, fx kylling eller oksestrimler. Man spiser heller ikke en hel pakke med rispapir, sådan som jeg har skrevet i opskriften, det er forskelligt fra person til person, hvor meget man spiser
Derfor, da jeg fik afleveret en bearnaisesauce fra Jensen’s Bøfhus i forbindelse med samarbejdet, tænkte jeg, at jeg blev nødt til at komme op med en bearnaise-opskrift, som jeg rent faktisk kunne lide
Tilberedningstid. Bearnaisesauce. estragon (også stilkene). Bearnaisesauce. I med endnu en lille portion kartofler, og sådan fortsætter du ellers, til du er løbet tør for kartofler
Når alt smørret er rørt i og bearnaisen har en dejlig tyk konsistens, tilsættes løg og estragon - det hele røres sammen og voila - den perfekte bearnaisesauce
mandelflager til drys slat og peber. Jeg må vist efterhånden undskylde de tågede billeder, men efter jeg tabte mit kamera i bearnaisesaucen, har det vist ikke lige været det samme
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.