S. k. ø. n. e. ,. s. f. o. r. å. u. l. g. t. a. j. p. v. d. m. b. O. i. P. c. -. D. B. (. 3. 0. 5. y. ). F. h. 2. 1. 4. 6. æ. L. N. Ø. z. H. R. 7. 8. V. w. 9. T. K. U. é. n l
Bruger du frossen, så er det bare på panden med det, så det kan tø op. Den er super nem at lave og smager virkelig godt, men jeg ved virkelig ikke, om de nogensinde har lavet noget lignende i Thailand
både før og efter min tid med LCHF. Og heldigvis falder det så heldigt ud, at rigtig mange Thai retter er fabelagtige i LCHF verdenen - hvis man altså dropper risene
Start med kyllingen og skær den i tynde mundrette stykke. pad thai sauce og bland det hele sammen. Gulerødder og snackpeber skæres i lange ultra tynde strimler, brug evt
Vi havde nogle forårsløg som trængte til at blive brugt og sammen med en rød peberfrugt og friske basilikumblade så gav det en rigtig god smag og ikke mindst farvespil til den gule karryfarve
Suppen kan toppes med lidt grønt, fx basilikum eller hakket persille. Selv er jeg vild med det meste der minder om Thai-madog kokosmælk, så jeg var også solgt
Jeg har tidligt delt disse lækre agurkerullermed røget laks og cremecheese. Kom din laks op i en skål, med pikantost og citronsaft og brug en stavblender til at blende, til du har en dejlig blød laksecreme
Pad thaimed kylling. Hvis du ønsker det, kan du eventuelt nøjes med soya og peanutbutter og måske tilføje lidt hvidvinseddike eller lignende, men det bliver altså ikke helt det samme
Top gerne med friske koriander og sprøde peanuts og spis med det pinde – du vil næsten kunne se dig selv på en bænk i de travle thailandske gader med en god skålfuld Pad thai fra det nærmeste gadekøkken
For nogle år siden var jeg på en rigtig skøn rejse i Thailandmed tre venner. Hvorfor ikke hellere spise noget, som jeg kan guffe i mig med god samvittighed
Det er en frisk, let og sund salat med både sprøde, saftige, salte og sure elementer, og så er den faktisk ret nem at lave, ligner en million og kan bikses sammen på under en halv time
Vask salaten og bland den med forårsløgene og grønne asparges skåret i mindre, mundrette stykker. Skær lige fedtkanten af først i øvrigt, så du kun står tilbage med reelle kødskiver
Til thaimat, som er sterkt, søtt, salt og syrlig er det som oftest best med hvitviner De bør ha både god sødme og frisk syre, og helst lite eller ikke noe eikepreg fra fat
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.