I. g. å. r. l. a. v. e. d. j. m. t. i. o. s. f. n. h. p. D. k. 1. 5. -. 6. y. u. J. ø. ,. b. P. 4. %. 2. c. æ. 7. 0. (. N. ). 3. E. x. +. F. B. H. L. M. S
Jeg valgte selvfølgelig ikke at bruge en opskrift, men heldigvis skriver jeg altid mine egne påhit ned – hvilket er heldigt, for det her blev faktisk rigtig godt
E. n. r. i. g. t. l. æ. k. e. a. s. ,. d. h. f. ø. j. v. m. p. o. C. O. S. 2. I. 0. 1. ½. 6. b. c. 4. u. F. å. H. 3. -. T. /. y. 5. P. D. L. 7. V. 8. 9. G
J. e. g. k. ø. b. t. f. o. r. n. y. l. i. u. d. s. a. ,. h. v. æ. D. H. K. M. m. p. L. c. å. 1. 5. O. N. P. 2. I. 0. j. 3. (. ). F. S. V. w. 4. T. 6. 7
Her får du en skøn opskrift på en oksekøds lasagne, som er utrolig velkrydret, og er både "low-carb"- og "glutenintollerent"- venlig, samt god for dig, som blot vil leve en sund livsstil, og eventuelt undgå for meget stivelse
Kom oksekødetpå en varm pande med olie. Kom gullerødderne på en meget varm pande med olie. Kør blomkål , hvidkål og løg på food proceseren mandolin jern
Lad risene afkøle – du kan sagtens koge dem dagen før og bare opbevare poserne med ris i køleskabet. Optø ærterne og åbn dåsen med majs og hæld væsken fra
Vend risene med olivenolie (kan undlades, hvis der er meget olie på gulerødderne) og spidskommen. GAEA producerer en masse lækre oliven, og jeg er vis på, at især deres grønne mixede og marinerede oliven også ville være gode i salaten her
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.