Italienerne kan noget med kødstykker i kraftig tomatsovs. Kød, der simrer længe med tomat, løg, hvidløg, laurbærblade og rosmarin, der giver en dejlig smag til kødet og ikke mindst til sovsen
Kødet tages op og sovsen jævnes med fløden og kødet skæres i skiver. 1 oksegrydesteg - 1 kg eller derover1 løg i både1 rødløg i både2 fed hvidløg3 gulerødder i skiver2 pastinakker i skiver200 g champignon1 dåse flåede tomater1 dl rødvin1/4 l madlavningsflødesalt og frisk kværnet peber4 kviste timian2 kviste oregano1 kvist rosmarin1 okseboullion terningTilbehør. Serveres med frisk pasta, gremolata og frisk revet parmesan 1 oksegrydesteg
oksegrydesteg ca. Alle grøntsagerne skæres i grove, men mundrettestykker, så er det nemlig klar til at blive tilsat gryden med oksestegen efter bruning
Derfor forsøger jeg også hele tiden at finde på flere måder at lave retter med flere grøntsager. Retten er super let at lave, da du laver det hele i en stor gryde med et stort stykke oksebov eller -klump, og bare tager kødet op og blender resten til slut…
Oksegrydesteg. også hele tiden at finde på flere måder at lave retter med flere grøntsager. det hele i en stor gryde med et stort stykke oksebov eller -klump, og bare tager kødet op
november til og med lørdag d. november til og med fredag d. Krævede felter er markeret med * Navn *. FRILAND økologisk oksegrydesteg af tykkam eller bov uden ben 700g = 79,- (kg-pris 112,86). FRILAND økologisk oksefarsbrød med hvid ost og urter 400g = 39,- (kg-pris 97,50)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.