Varm olie op og tilsæt kødet og brun det godt af på alle stegeflader, hvorefter løg tilsættesigen sammen med rødvin, rosmarin, herp de provence, boullion, chili, paprika og tomatpuré
opskrifter med gulerødderrodfrugtervegetarisk. Blandede rodfrugter. Jeg tror faktiskikke engang, at jeg overdriver, når jeg siger, at dette er den ret, min kæreste og jeg har lavet allerflest gange, i den tidvi har kendt hinanden
Rodfrugteri ovn – Det er dejligt nemt at lave rodfrugteri ovnen. Men alle rodfrugter kan bruges. Og hurtigt – afhængig af deres størrelse, naturligvis – og de passer sig selv
Sikke en skøn måde at tilberederodfrugter på. Ideeltilkylling, svinekød og oksekød. Dressingen med appelsin, stjerneanis, kanel, chili, honning, hvidløg og sennep giver et helt fantastiskpifttilrodfrugterne
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. K. e. n. d. r. k. t. m. a. h. ø. b. s. å. p. o. l. f. u. g. ,. v. -. æ. j. y. R. S. 3. 2. 4. 1. c. B. L. E. T. N. H
Her sidst på vinteren hvor rodfrugterstadig er på menuen, i hvert fald hvis man holder sig nogenlunde tilårstidens grønsager, kan det godt være tiltrængt med nye ideer
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. D. e. j. l. g. s. a. m. n. k. o. t. r. ,. f. y. d. v. æ. ø. -. å. h. u. p. 4. c. 1. 3. 0. 2. 6. 5. b. ½. ¼. z. /. K. N. x. L. T. J. S
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. J. e. g. h. a. r. l. v. t. o. d. f. u. s. m. æ. k. n. b. ø. M. ,. R. (. 2. p. ). 3. 1. /. å. q. j. O. 4. %. K. F. '. D. C. S. y. c. H. B. 5. -. 6. 0. V. n g
Rodfrugterne renses og skæres i større stykker. Super tilbehør. Rodfrugterne vendes imarinaden. Så mange som I kan spise og beregn rigeligt – da retten også smager godt næste dag eller med imadpakkenMarinade
Den her opskrift har jeg fundet bag på en pose rodfrugter fra Fakta og den var så god at jeg skrev den ned, så det er den vi bruger hver gang vi får bagte rodfrugter
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.