Jeg har her brugt oksebov som er et meget budgetvenligt kødstykke, som dog har brug for mindst et par timers tilberedning - men så er det også mørt som smør
Oksehaler langtidsimret i rødvin og andre lækkerier. Bring i kog og smid lidt salt og peber i gryden, inden du skruer ned for varmen og lader det simre under låg i min, 2 timer
Fandt denne i kladder - har ikke fået uploadet den, da jeg ikke havde fået lagt billeder på - denne er fra før vi hev vores køkken ned, men mens vi lå i byggerod på grund af vandskade under gulvet i det meste af huset
- for jeg får en dejlig veninde på besøg i aftenOg efter en lang dag på seminariet med efterfølgende oprydning, indkøb og forberedelse af mad herhjemme, så sidder jeg nu og nyder en god kop kaffe, men ikke bare hvilken som helst kop kaffe
Tapas-lignende tallerken [. Chorizo i rødvin med krydrede kikærter – og så sneg der sig en italiener ind i selskab med endnu en spanier i form af lidt parmesan med Miel de Cana
-). Del på Facebook (Opens in new window)Klik for at sende som e-mail til en ven (Opens in new window)Klik for at udskrive (Opens in new window)Like this
Chorizoen skæres i skiver - ca. Du behøver bestemt ikke at bruge en så dejlig rødvin, som den på mit billede - det ville faktisk være synd, for der er ingen forskel i smagen på den endelige ret, uanset hvilken rødvin du bruger
oksekød til simremad i tern. Rør det hele godt sammen og lad det simre i en time ved lav varme. 1 1/2-1 tsk. Efter en time tilsættes gulerødder og pastinakker og lad retten simre videre i 30 minutter inden fløde, peberfrugt og champignoner tilsættes og lad det simre videre i 30 minutter og retten er færdig. 1 1/2-1 tsk tørret chili
Denne ratatouille er spækket med smag og kraft og den kan med fordel bruges som en sauce til noget lækker frisk pasta, med et bjerg af høvlet parmesan eller primadonna ost over sig
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.