Dog har jeg ændret en smule i den, da jeg synes at der er for meget æg og olieNøddebrød1 brødform100 g mandler100 g hasselnødder100 g hørfrø100 g sesamfrø100 g solsikkekerner100 g valnødder100 g pinjekerner100 g græskarkerner5 æg - jeg kan bedst lide at bruge pasteuriseret, da de fordeler sig bedre0,75 dl olivenolie1 tsk salt1
Hvem kender ikke den søde eftermiddagstand, som har det med at dukker op sidst på dagen, hvor trætheden træder ind og der er brug for lidt ekstra energi
I går havde vi modul 2 på Tab og Trim og en af deltagerne havde taget en opskrift med på et nøddebrød, som hun delte med os andre (så skønt at dele med hinanden på denne måde
Nøddebrød, stenalderbrød, paleobrød og hvad det nu ellers hedder. Et rent nøddebrød kan nemt blive lidt bastant og tungt, så jeg har fremtryllet en ny variation med revet squash og gulerod og den er til dages dato absolut min egen favorit
I samarbejde med Jensens Bøfhus har jeg eksperimenteret med produkterne fra Jensens Køkken. Den første gang i køkkenet med produkterne havde jeg lyst til at lave en lækker burger – og det blev det så til
Squash og spidskål blev snittet til ”spagetti” og så blev der endda tid til overs til at blende nødder og slå to nøddebrød sammen – inde familien kom hjem – vildt ik
æg, brød med nødder, brød med nødder og kerner, hørfrø, hurtigt brød, lynbrød, mandler, nøddebrød, omega-3, opskrift, snack, sund slik, valnødder 100 g mandler
Jeg tager min søster Cille med, som altid gør mig glad – og til turen har jeg bagt det her overdrevet lækre nøddebrød med chokolade, som indeholder gode, nærende ingredienser – og som i øvrigt smager bedre end de førnævnte chokorug, hvis jeg selv skal sige det
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.