Nytårsmenu / Godt nytår
GASTRONAUTEN
GASTRONAUTEN
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4 kammuslinger
  • 1/2 glas
  • Ærter
  • Dild
  • 1 æggeblomme
  • 2-3 dl neutral olie
  • 1 tsk eddike
  • 1 tsk sennep
  • 1/2 citron
  • Salt
  • Estragon
  • 3 zittauerløg
  • 3 rødløg
  • 4 skalotteløg
  • 1 porre
  • 2 æg
  • 2 zittauerløg
  • 1/2 l neutral olie
  • 2 dl champagne
  • 1 dl vand
  • Citronskal
  • 1/2 kg
  • Salt
  • Olie
  • 1 æg
  • Mel
  • Dild
  • 1/2 l neutral olie
  • 2 dl champagne
  • 1 dl
  • 1-2 skalotteløg
  • 1 løg
  • 1 porre
  • 1 gulerod
  • 10 hele peberkorn
  • 1 l fisk
  • 1 dl hvidvin
  • 1 dl cognac
  • 1 forårsløg
  • Olie
  • Citronsaft
  • 1 dl rapsolie
  • 1 håndfuld bredbladet persille
  • 1/2 kg oksebryst
  • Frisk timian
  • Salt
  • Peber
  • Frisk timian
  • Peberrod
  • 1-2 gulerødder
  • 1 dl eddike
  • 1 dl sukker
  • 1 dl
  • 1/2 knoldselleri
  • 1/2 l mælk
  • 1/2 l mælk
  • 1 æg
  • 4 æggeblommer
  • 1 knivspids salt

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.