Nytårsmenu 2012, del 5: Kakao & viol
GASTRONAUTEN
GASTRONAUTEN
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 14 personer
  • 200 g sukker
  • 700 ml vand
  • 125 g kakao
  • 1/2 knivspids salt
  • 1/4 tsk kanel
  • 1/2 stang vanilje
  • 1 spsk Nescafé
  • 0,35 dl mørk rom
  • 1 dl past. æggehvider
  • 1 knivspids salt
  • 1 tsk eddike
  • 85 g sukker
  • 1/2 l sødmælk
  • 1 spsk sukker
  • 50 g majsstivelse (fx. Maizena udrørt i lidt koldt vand)
  • 95 grader. Tag dem af bagemåtten eller papiret mens de stadig er varme. Køl af og bryd i mindre stykker ved servering. Opbevar tørt og køligt. Opskrift af Mette Hvarre Gassner.Crumble
  • 6 spsk smør
  • 2 spsk sukker
  • 1 spsk rørsukker
  • 8 spsk mel
  • 1 spsk kakao
  • 1 tsk kandiseret viol
  • 3/4 tsk salt

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.