og hermed skal jeg se at få startet lidt op på min blog igen, har nemlig lovet mig selv at kæmpe for at få kørt sund og god mad ind i vores liv igen på trods af vi går igennem en hård tid med mit speciale og kæresten der er syg
Her kommer opskriften på mit rabarber-hyldeblomst syltetøj som lovet på IG. DIY – hæklet juletræ Så er der en lille DIY på mine små hæklede juletræsophængklar, håber i vil tage godt imod den, og glæder mig til
eks at skippe et af mine måltider og så vælge det fornuftige på menukortet. Da der senere i programmet stod push-ups på programmet var jeg virkelig bange for at brække næsen ved nogle af de sidste gentagelser
5. S. o. m. j. e. g. s. k. r. v. i. å. ,. n. u. d. l. a. f. t. B. x. w. N. ø. D. h. p. b. L. æ. '. ). y. H. c. /. ü. J. (. 2. 1. 3. 0. 9. R. P. T. 6. V. F. X. -. E. Z. U. M. I. 7. O. C
Her kommer opskriften på mit rabarber-hyldeblomst syltetøj som lovet på IG. DIY – hæklet juletræ Så er der en lille DIY på mine små hæklede juletræsophængklar, håber i vil tage godt imod den, og glæder mig til
Pas på det ikke branker. 250 g. 150 g. 50 g. Læg parmaskinke på en bageplade og steg det sprødt i ovnen ved 225 grader ca. 5 min. 5. 250 g. 150 g. 50 g
Men hakket kød kan bruges i rigtig mange forskellige retter, og det er det ugen kommer til at handle om her på bloggen - der vil være både velkendte og helt nye retter
Det betyder at der er kommet meget mere fisk og skaldyr I vores kost - før hen var det godt nok et af de kost råd vi ikke var særlige gode til at leve op til - men det er der blevet ændret på
Men det er en meget nem måde at pifte kartoflerne op på, og det er et forsøg værd. Nyt tema. Citron. Citron er uden tvivl mit absolutte favoritkrydderi
5. E. n. g. a. i. m. e. l. s. k. p. r. ø. v. o. t. y. ,. D. h. d. j. æ. f. c. M. U. S. T. R. Y. O. å. J. b. L. u. -. 1. /. 2. 4. 8. %. (. 7. 0. P. ). ½. 3. F. B. x. I. C. w. K. _. V. - g
Men de andre udskæringer har nogle fordele, som det godt kan betale sig at se nærmere på. Lår og overlår har meget mere smag end brystkødet, primært på grund af det højere fedtindhold
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.