Økologisk hamburgerryg er dejligt pålæg og det er nemt at bruge i madpakken. Godt rugbrød, en god bolle, hamburgerryg og ost – det er en rigtig god blanding
½ spidskål (ca. 4 store gulerødder (ca. At snuppe en klip-klapper handler hverken om at undgå brød eller hvad vi nu ellers kan finde på at sætte op af sjove regler
1 dåse kikærterLidt skral og saft fra en øko citronSaltPeberKoncentreret tomatpuré (jeg brugte omkring 2 spsk)2 spsk olieOmkring 1 dl vandEventuelt lidt krydderurter som basilikum, persille eller purløgSådan gør du
0. Der skal pålæg på…. Posted by LikeBree on 12. marts 2016 in Alt og intet | ∞. Det er lidt en kamp at få ungerne til at spise andet end leverpostej, kødpølse og spegepølse
Jeg beklager, at der har været lidt stille fra min side på det sidste, men jeg har simpelthen haft så travlt med lektier, træning, en smule arbejde, lidt AT-synopsis (gymnasiet er fyldt med fancy forkortelser), og hvad hverdagen ellers byder på
Fisk behøver ikke være besværligt, at tilberede før det smager godt. Laks med grønpesto er næsten mere simpelt, at tilberede end at stege et stykke kyllingebryst på panden
- med hele to slags ostNemlig hytteost og emmentaler. For efter at have haft mafiaen på brunch sidste weekend, så havde jeg lige en god rest emmentaler i køleskabet, som ikke rigtig var blevet rørt siden
tørret2 små æg (eller 1 stort)½ tsk. - og lidt rosmarin For efter at have læst lektier om kartoflen i hjemkundsskab, ja så var der pludselig en masse gode ideer i mit hovede, som jeg lige skulle afprøve
(ja, han var vel så sulten, at han bare ikke kunne vente)Jeg klaskede dog en dej sammen allligevel, for med de to liter mælk, havde han også købt lidt lækkert pålæg tiltænkt det friskbagte brød, så inden vi satte os med hver vores sandwich, blev der først slået en dej op og dernæst sat til hævning
- med saft og kraftOg jeg ved godt, at der er meget brød på bloggen for tiden, men vi har af en eller anden grund spist vanvittigt meget brød de sidste dage, så jeg håber I kan holde til det
Ælt ikke for meget, men kun lige til det er en samlet masse (for meget æltning kan give hårde og tætte scones, og vi vil gerne have dem lette og luftig)
Det kan du bruge (beregn selv hvor meget der skal bruges afhængig af hvor mange løg du vil sylte). Navn på opskriftSyltede rødløgUdgivet den 2016-02-22Forberedelsestid 15MTilberedningstid 0M Samlet tidsforbrug 15MGennemsnitlig karakter no rating Based on 0 Review(s)
Nybagt brød er noget af det bedste. Ikke mindst et lækkert, blødt hjemmebagt franskbrød, som smager ekstra godt, mens det stadig er lunt og skorpen er sprød
Der er allerede en del versioner på bloggen, og selvom min ultimative favorit nok er den helt traditionelle (helst a la mor), så er det nu ikke dårligt at udfordre den klassiske ret engang i mellem
Jeg køber sojamælk og Streich (smørepålæg) derfra, fordi det er meget billigere end i Danmark, og agar agar og gærflager er ligeledes meget billigere der
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.