Brug nu for guds skyld (og hans skyld skal man ikke kimse af) varme tallerkener til at servere på. Ind af døren i regnvejr, stort knus til Jimmys skønne bedre halvdel og en snak om løst og fast
E. n. g. a. i. m. e. l. s. k. p. r. ø. v. o. t. y. ,. D. h. d. j. æ. f. c. M. U. S. T. R. Y. O. å. J. b. L. u. -. 1. /. 2. 4. 8. 5. %. (. 7. 0. P. ). ½. 3. F. B. x. I. C. w. K. _. V. - g
Det var et ret stort græskar, fyldt med fine kerner… Og da Pinterest i øjeblikket bugner med lækre opfordringer til at bruge græskarresterne fornuftigt måtte vi lige prøve at riste græskarkernerne
Det er lækkert med noget lidt andet til ens kødsovs, eller hvad man nu ellers vil have til. Det er både frisk pasta, almindelige pasta, nudler, og nogle gange pasta med grønt i
For første gang i lang tid har jeg en lang weekend, hvor jeg ikke skalnoget, der involverer andre. Jeg fik bagt gulerodsboller, som skal bruges til morgenmad og eftermiddagste og jeg fik bagt nogle madbrød, som er gode at have som tilbehør til supper og andre retter
Det skal du bruge. Heldigvis har jeg en kæreste, der altid står klar til at spise hvad jeg laver. Det er en god ide at få det blandet godt sammen, så man ikke har klumper af det forskellige i kagen
Smeltet saltet smør vendt med en god håndfuld frisk persille, citronskal og smurt på et stort blomkålshoved, der bliver bagt i ovnen og til sidst drysset med revet parmesan for et salt og nøddeagtigt twist
Herefter tages låget af gryden og sovsen simrer nuyderligere en times tid mere før den serveres. Sovsen skal blive tykkere, men skal dog stadig være let flydende
Udstik nuske formene med din metal udstikker som vist på billedet herunder. Placer ske skiverne nu ind i metal skeerne, så de passer i kanterne og pres dem forsigtigt flade så de former sig ind og bliver støbt lige så kantede som de kinesiskemetalskeer
Han er gået fra at sælge "Feta" ost til nu at sælge fisk og skaldyr. Det betyder at der er kommet meget mere fisk og skaldyr I vores kost - før hen var det godt nok et af de kost råd vi ikke var særlige gode til at leve op til - men det er der blevet ændret på
- Det vel bare meningen jeg skal bage igen, ja nå så. Jeg pisse god til de derpiskede ting, så som at piskenoget flødeskum til kagen og fylde den med husblas så det kan stå stille i blæsevejr
Server med friske boller, blomkålsris, peanuts, persille og creme fraiche. Hold nu godt fast. Det var min store datters ord, da hendes tænder flåede kødet fra trommestikken og igen og igen dyppede Herrens nybagte boller i sovsen
Beurgeur Français … Eller bare burger med estragon som tovholder på den smagsmæssige front. 20 minutter + natten over til hævning af bollerne. 40 minutter
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.