andet, så tænkte jeg, at nogle af dem kunne bruges til at rulle ind i minegordonbleu. Inspirationen var der fra newyorkerbyheart, men lavede den i en anden version
D. e. n. f. r. a. s. k. o. u. t. -. l. C. d. B. ,. h. v. æ. j. i. p. 1. 0. å. y. g. m. b. L. '. O. S. E. (. 5. 7. 8. ). ". _. c. I. T. 4. J. 2. ø. /. V. K. H. ♫. F. A. R. P. Ø. Å. %. M. 3. 6. g l
I denne version er skinken erstattet med Tangpesto fra Nordisk Tang. Pensl toppen afkyllingen med lidt æg, som du har rørt til en homogen masse i en lille skål/et glas
Hun syntes dog den var noget "stiv i betrækket", men det skyldes primært hæklefastheden (jo mindre nål, desto fastere bliver det færdige arbejdet, så det til gengæld også beskytter mod vind og vejr)
Relaterede indlæg. Mine enchiladas består af madpandekager fyldt med kylling, majs, bønner, revet ost og krydret tomatsovs, toppet med mere tomatsovs og ost og bagt i ovnen, så de bliver sprøde i kanten, og osten smelter på toppen
J. e. g. h. a. r. n. i. t. o. d. v. Å. u. s. ,. ø. f. k. m. j. y. V. l. 1. -. 2. å. b. P. p. C. N. æ. D. F. E. ". M. G. w. L. c. 5. 0. S. R. K. (. ). 3. T. B. H. I. |. O. <. z. ) g
Ha så i kylling, bacon og grønnsakene og bland godt. #kyllingpasta #kylling #pasta #godt #godtno. 500 gram kylling filet. 1 kylling buljongterning. Kutt kylling i biter, ha over litt salt og pepper og stek i ca 5 minutter, sett til side. Stek det på middelsvarme i 4-5 minutter, ha i litt salt, pepper og chiliflak sett til side. Ha over ett lokk eller legg over litt folie, la koke på svak varme i ca 15 minutter eller til pasta er mør. Relatert 500 gram kylling filet. 1 kylling buljongterning
D. e. n. o. p. s. k. r. i. f. t. å. v. g. h. l. y. a. d. b. ,. j. ø. m. -. æ. J. O. u. K. c. (. 4. ). 1. 2. H. F. 8. S. G. N. 9. 0. 3. I. 5. 6. 7. M. T. E. R. L
Det er helt op til dig – jeg er bare vild med denne efterårsversion . Hvis du ikke allerede havde gættet det, så lad mig starte med at sige, at dette ikke er en juleret (dem tænker jeg, at I ser ret mange af i øjeblikket)
Husk at du kan følge mig på Snapchat under navnet -> ‘anna-mad‘. Det blev derfor til denne virkelig lækre og cremede pastaret med kylling, svampe, soltørrede tomater og masser af citron og frisk persille
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.