Nougat-karamel konfekt
Køkkenet på Kvisten
Køkkenet på Kvisten
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 200 gram dadler – mængden er EFTER stenene er fjernet. (de er de bløde dadler man køber i bakker, som står i “frugt og grønt” afdelingerne)
  • 100 gram hasselnøddesmør (tilsæt lidt mere hvis massen ikke er fast nok til at trille til kugler). tilføj hasselnøddesmør til kurv
  • . 80 gram chokolade (jeg bruger en blanding af to økologiske chokolader fra Vivani – en meget mørk og en lys – som begge er sødet med kokossukker i stedet for almindelig sukker, og derfor påvirker blodsukkeret meget mindre. Den ene har en kakaoprocent på 92 og den anden en 50. Tilføj Vivani ekstra 92% ekstra mørk chokolade til kurv og/eller Tilføj Vivani 50% lys chokolade til kurv
  • 50 gram hasselnøddesmør og
  • 50 gram mandelsmør for en dejlig smag af både marcipan og nougat tilføj mandelsmør til kurv
  • kommentarer

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.