Til den lune ret i dag fik vi kogte majskolber så er det ved at være sommer når de kommer frem. Det var også et stort hit, eneste ulempe er at man får det mellem tænderne Sammen med majsene fik vi et stykke stegt kyllingebryst som lige havde fået en omgang all around krydderi og ved servering blev der smuldret lidt feta over
Majs-tomatsovsen serveres ved siden af. Majs. chili350 g majskerner eller 1 ds. Majs1 ds. hakkede tomater200 g majschips tacos150 g reven ost¼ l creme fraicheOlien opvarmes og løgene svitses klare. Majs røres i og koger med de sidste 5 minutter
majs. Drys lidt majs i hver form. majs. 4 hele æg. 2 ekstra hvider. 90 g. hakkebøf. 50 g. 30 g. revet cheddar. Æggene slåes ud i en skål og piskes godt sammen (jeg brugte en gaffel)
De består af en rest ris og majs, der får en lækker, ristet smag, når de steges på panden. Vegetariske risdeller med majs (til 4 personer). 300 g majs, fx drænet fra dåse
Dejen er sprød, forholdvis grov og fedtfattig, og så er den fyldt med bagte, søde tern af hokkaido, en lille rest af krydret chorizo, søde majs, lidt frisk spinat og saltet feta
Det er maj og forårsudgaven af Madsvinene står for døren. Dagens location er casa Wonsyld i Tranbjerg. Le chef har lavet en lækker menu, der afspejler det fine vejr og en veltrimmet græsplæne
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.