Læg kyllingen ned i CrockPotten…. “Det er første gang, du har lavet noget, jeg elsker. Skindet bliver ikke sprødt i CrockPotten, så hvis det er sprødt skind, du er ude efter, må du smide kødet i et ildfast fad og ind i ovnen et par minutter… Men jeg lover dig, kyllingen er så saftig og mør, at du helt glemmer idéen om sprødt skind
Jeg har et lidt mærkeligt forhold til pebernødder. Jeg elsker at julebage, og pebernødder bliver da også bagt hvert år, men det er rent og skær kun, fordi det er tradition
Rør mælke-gær-blandingenlangsomt i til dejen er glat. Dagen inden omvæltningen lavede jeg æbleskiver. Da jeg var barn undrede jeg mig altid at min mors æbleskiver så anderledes ud end alle de andres æbleskiver
Jeg kan i hvert fald ikke se noget dårligt i det, men mindre man spørger Sundhedsstyrelsen. En rigtig hare er det jo ikke, deraf navnet, men selve farsbrødet skal formes som selve hareryggen
Jeg kan spise kikærter hverdagSom humus, i salat, i kødretter og nu også som erstatning for usunde snacksHar du lyst til at forsøge kommer opskriften her
Tilsæt melblandingen lidt af gangen, mens der røres/piskes ved lav hastighed. Rør/pisk ved lav hastighed sukker, farin og smør sammen til en ensartet masse
Men jeg har simpelthen ikke været i stand til at finde et passende navn til retten og det er lidt som om at kålgryde med oksekød ikke lyder specielt indbydende
Kyllingen er sprød og dejlig saftig da den er blevet vendt i æg og dernæst majsstivelse, som bare gør kyllingen super lækker når den steges i en masse olie
Spis retten til aftensmad og brug resterne af farsbrødet som pålæg på rugbrød eller i en sandwich. Forloren hare er en dansk klassiker og en sand bedstemor ret
Jeg har testet det hele Ost, leverpostej, avokado, rejer, æg, makrelguf, agurk, peanutbutter og banan, stegt torskerogn eller humus er bare noget af det, jeg putter på min rugbrødsmad
juleand til den store aften. 1 and (ca. 2,5 -3 kg)1 dl (ca. ) havsalt3 cox orange æbler i tern3 spsk hakket timian200 gr svesker uden sten100 gr tørrede figner i tern100 gr friske tranebær100 gr valnødder2 klemmentiner1-2 spsk olivenolieTænd ovnen på 160 gr
I Asien ville en sådan ret blive placeret midt på bordet sammen med mange andre retter og så plukker man lidt af alle retterne med spisepinde og der spises direkte fra fadene
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.