Lad kagen køle let af og nyd den med kold creamfraise eller dejlig vaniljeis. Kom rabarber og andre frugter(jeg brugte jordbær) ovenpå dejen og skub det ned i dejen
Start med frugtkompotten. Jeg har her brugt jordbær og rabarber, men du kan sagtens bruge andre bær som hindbær, brombær, stikkelsbær, ribs, eller hvad du nu kan få fat i
Selvom sommeren har været noget ustadig, så har haven stadig en masse lækkert at byde på. En af mine favoritter denne sommer er denne marmelade medrabarber, ribs og jordbær
Jeg synes, der er noget utrolig fint i enkeltheden. Jeg har selv fødselsdag i januar, så jeg har mest erfaring med de lidt tungere vinter lagkager, som den her
E. n. s. a. f. t. i. g. o. k. ø. r. u. b. d. m. e. p. l. j. å. D. v. -. h. ,. I. y. B. C. H. L. æ. c. S. (. w. ). T. O. 2. 0. 3. 5. J. 6. 1. ½. F. z. M. A. K. /. @
Men jeg syntes at en buttercream icing medrabarber- jordbær passede bedre til. tilsæt til sidst de øvrige ingredienser og resen af buttercreamen og pisk til den rette cremede konsistens
Smuldr med fingrene, til smørret er godt opløst. 500 gram rabarber. 1150 gram melVask og rens rabarber og jordbær. Skær rabarberstilkene i 1-2 cm stykker og halvér jordbærrene. 1Bland vaniljesukker med sukkeret og drys det over bærrene. 1Skær smørret i små blokke og "smuldr" det sammen med farin og mel. 1Fordel dejen over rabarber/jordbærrene
Noget i ovnen hos Bagenørden | Bagenørdens univers
Smør et ovnfast fad med lidt smør. Skær rabarberne i tynde skiver. 4 rabarber stilke. Vend Jordbær, hindbær og rabarbermed kanel og 2 – 3 spsk. Server den lune kage sammen med creme fraiche 4 -6 personer. 4 rabarber
Start med ristet müsli, dernæst rabarber kompot og til sidst skyr. Og ikke nok med at de er kønne at se på, de giver også masser af bær uden at du behøver at røre en finger
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.