I nogle perioder mere end andre. 150 g knækbrød (jeg brugte noget der hedder rugsprø fra Wasa). 6-7 dadler uden sten. 8-10 tørrede svesker. 150 g knækbrød (jeg brugte noget der hedder rugsprø fra Wasa). 6-7 dadler uden sten. 8-10 tørrede svesker
Hotsauce eller chillisauce bruger vi rigtig meget af her i grillsæsonen. Den passer rigtig godt som et syrligt stærkt pift til grillet kød eller i en pulled pork burger
Opskriften stammer oprindelig fra en juice-smoothie-bog, men som jeg har lavet lidt om i. ) -man kan også bruge frisk ananas, men da jeg også bruger saften fra dåsen, derfor kan jeg bedst lide at tage dem på dåse
Klik for at sende som e-mail til en ven (Opens in new window)Klik for at udskrive (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klik for at dele på Twitter (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
-). Nu er jeg foruden almindelige søde smoothies også ret glad for de lidt sundere af slagsen, så hvis det samme gælder dig (eller du har mod på noget nyt), så skulle du virkelig kaste dig ud i den her, mmm
Nogle kager vil bare ikke laves. Denne gang ville jeg gerne lave lemon/nødde-kagen a la bagedysten. Denne her havde mig helt derhenne hvor jeg seriøst overvejede om man kunne tillade sig at ringe og sige der altså ikke blev nogen kage alligevel
-. -. -. E. f. t. e. r. s. u. c. n. m. d. h. o. i. g. k. j. l. y. å. a. b. ø. P. '. p. F. ,. v. B. D. T. 1. 5. 7. 0. 8. S. æ. L. 2. 3. (. ). ½. 4. K. H. M. I. R. /. O
Jeg har ofte oplevet at det allerbedste middel mod sukkertrang er at aktivere sig selv - det ender nogen gange ud i en gåtur med hunden, et brusebad, en tur i fitness, (nogen gange ender det også med at det ikke lykkes - og sukkertrangen vinder), og i går endte det med, at jeg gik i gang med at bage
Olivenolie til stegning. Olivenolie til stegning. Navn på opskriftKylling i karryUdgivet den 2016-01-14Forberedelsestid 15MTilberedningstid 35M Samlet tidsforbrug 50MGennemsnitlig karakter no rating Based on 0 Review(s)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.