- med den skønneste sprøde skorpe og lækre smag af nigella frøBrødet er lavet med Amo's skønne nye melsorter Vinjett og Evolo, for efter at have modtaget en fin pakke fra dem med disse melsorter i, så skulle de selvfølgelig afprøves, og sikke da et skønt resultat der kom ud af det
Jeg har været så fiks at låne en af "Nigellas" kogebøger. Kære læsere. Jeg fandt en ret hyggelig opskrift, som jeg lavede lidt om i, som jeg nu vil dele med jer
I onsdags har der været KageklubbenLive og vi har hygget os gevaldigt og spist kage. Faktisk var det så hyggeligt at gæsterne ikke forlod kagebordet før klokken var elleve og vi også havde fået pizza og rødvin
Nigellas version er, at det meste af tilberedningstiden er i en gryde. Så blev det søndag, og jeg troede den skulle stå på sol og grill, men det var ikke den holdning vejrguderne havde
I disse dage går det meget stille og roligt for sig her. Jeg får læst en del, gået en masse ture og så har jeg efterhånden fået godt gang i mit uro projekt
Citron-vanilje-lagkagebunde med vaniljecreme, nougatskum og ferskner. Jeg bagte lagkagen til min mors fødselsdag, og hun ville allerhelst have en, som hun kaldte "en rigtig gammeldags lagkage"
Har forsøgt en opskrift som ikke var så porøs som den tidligere. Og jeg synes det lykkedes meget godt. Opskriften er fra madbanditten og rettet lidt til
I går lavede jeg et eksperiment. Og det gik faktisk rimelig godt. ) Jeg fandt rester frem fra køleskabet og improviserede – og opfandt mig egen tunrulle
Endelig weekend efter dejlig men hård uge med mange optagelser. der er kommet godt i kassen. Så lige om lidt er det tid til en nulstiller (drink) og snacks med benene oppe
Det specielle ved disse brød er den gode smag og konsistens - Oplevelsen af at spise et brød, der veksler mellem at være blødt og sprødt, da det har forskellig tykkelse
Jeg (og min mand) elsker cookies. Især dem der hedder noget med double eller triple chocolate. Denne opskrift er fra Nigella Lawsons kogebog "Nigella Express" og de er virkelig meget nemme og hurtige at lave
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.