Hvis du vil vide mere om italiensk kultur og italienske traditioner, kan du finde mange artikler spændende om netop dette emne under vores kategori “Folk og traditioner” på bloggen
Rør jævnligt, for at undgå at grøden sætter sig fast på grydens bund. Grøden har en let marcipansmag, og det grønne islæt klæder mærkelig nok denne smag
Derfor får I lige en anbefaling til, hvordan jeres mund kan få samme oplevelse. Jeg har lige åbnet pakken med Summerbird Halloween edition “SPOOKY LIQUORICE SELECTION”, og den er ganske enkel alt for lækker
Peanutbutter og hakkede tomater tilsættes (sørg for at røre peanutbutteren godt ud). Hvad har man lige lyst til at spise på en iiiiiskold, ruskende søndag
Bogen er inddelt i afdelinger for henholdsvis fisk og skaldyr (særlig afdeling for sild), fugl, gris, okse/kalv (en indskudt afdeling for frikadeller), lam/ged, vildt, grønt, tilbehør og syltevarer og til sidst dessert og bagværk
Mad der holder (1. 8) 12. juli 2009 kl. 20. 00 på DR2 Syltetøj og chutney “Det er synd og skam at putte mad i fryseren, men vi har glemt, hvordan vi raffinerer vores gode råvarer, så de bliver både mere delikate, bevarer smag og kraft og samtidig kan holde sig hele vinteren
Lørdag skulle en jeg holder meget af forkæles. Sidste år var hun Aupair i USA, og det var et utrolig hårdt år, ikke at se den person, der betyder så meget for en, andet end engang i mellem over skype
Her er den blot lagt i en lækker peberfrugt i stedet for. Opskriften kommer snart ind. Sund mad skal smage fantastisk - smager det ikke fantastisk, er det fuldstændig ligemeget hvad det gør for din krop
F. e. m. k. a. g. r. i. h. j. t. f. d. S. n. y. l. s. p. å. ,. o. u. v. b. O. '. ø. K. -. c. æ. ). B. G. R. L. 1. 0. %. H. 3. D. (. 6. 2. 8. 4. 5. 9. T. P. /. E. x. V
Udover intravenøst naturligvis… For det første er den glutenfri, hvilket min mave er meget glad for, og hvis du holder dig til mørk chokolade og udelader sukkeret, så kategoriserer den faktisk også LCHF (low carb high fat)
Selv holder jeg ferie i næste uge, så der vil der være ro på bloggen. Så pyt da med om den følger de gængse regler for cheesecake – eller hvad mener du
friske figner for nogen du holder af. ) Når jeg skriver sådan, er det fordi jeg flere gange efter at have set Mette Blomsterberg eller en anden dessert-vizard trylle den lækreste creme brulée frem, selv har stået med en halvflydende lækkersmagende vaniljecreme, der bare ikke er blevet rigtig stiv og derfor kun har sendt tankerne i retning af creme brulee pga
Min mor forsøgte ofte at narre grøntsager i os, ved at rive dem i farsen. Alligevel føler jeg mig da en lille smule hyklerisk, når nu jeg forsøger at overtale jer til at prøve disse grønne dunser Men de er altså helt vildt gode
Men det holder mig ikke [. Jeg har et lidt mærkeligt forhold til pebernødder. Jeg elsker at julebage, og pebernødder bliver da også bagt hvert år, men det er rent og skær kun, fordi det er tradition
Selv folk der hævder ikke at kunne lide fisk, kan som regel lide fisk når der kommer laks på bordet. Derfor vil jeg anbefale at servere en hvidvin af chardonnaydruen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.