Du skal bruge. 350 ml vand. 100 ml appelsinjuice. Saften af 1 citron. ½ tsk agar agar. 450 g sukker. Et par dråber af pink eller gul frugtfarve (valgfrit)
Inspirationen til dellerne kommer nemlig fra Julie Bruun, der ligesom jeg blogger hos Bloggers Delight, og som laver en masse lækre ting og sager som fx disse spinat veggie-deller
Denne her kage er nok den bedste kage jeg nogensinde har smagt. En sprød Oreo bund toppet med en blød mascarponemasse med hvid chokolade og et twist af lime
Det kan altså godt lade sig gøre stadig at spise pandekager, selvom man lever på en glutenfri kost. Pandekagerne er lidt sværere at vende end almindelige pandekager, men selve fremgangsmåden er nem at gå til
Mange vil nok reagere lidt skeptiske, når de ser, at der er dadler på denne ingrediens liste. Jeg slutter mig også selv til mængden, der synes, at de kan være lidt specielle at spise i sig selv
Sundt slik findes ikke. Selvom producenterne skriver på pakkerne, at der ikke er tilsat sukker, og at det kun indeholder naturligt farve, gør det ikke slikket sundere, for der vil stadig være andre tilsætningsstoffer til stede
Vi har for nyligt mødt hinanden til en Bloggers Delight netværksmiddag og fundet ud af, at vi bor meget tæt på hinanden = vi skal lave noget mad sammen
Pølsehorn er og blive bare et hit, og det har det altid været i min verden – især på madpakken. Min søndag stod i familien tegn, og de nyder godt af at smage på mine lækkerier, når jeg går i selvsving i køkkenet
Den her bountykage, den er… nok noget af det lækreste jeg længe har smagt. (og hvis den kan få lov til at stå i fred i små 6 timer, hvis ikke til dagen efter, så er den på ingen måde ringere)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.