Server lun med smør og ost. Man kan sagtens komme kerner eller andre typer mel i brødet - durum og grahamsmel er populært herhjemme, hvis det skal gøres lidt grovere
En spansk tortilla er ikke en tortilla, som det pandekagslignende fladbrød, vi kender. Når tortillaen er færdig, kan du toppe med smuldret feta eller gedeost, hvis du ikke har drysset med revet ost inden, den blev bagt i ovnen
Jeg lavede tre slags brød til Muttis gæster, et af den opskrift der står her, et hvor jeg kom rugmel og kerner i, og et hvor jeg kom en dåse tomater i sammen med vandet og ekstra olie
Det er brød lagt i lag med fyld, som du kan brække mindre stykker af. Når der breder sig en duft af friskbagt brød, hvidløgssmør og smeltet ost i hele lejligheden
Horn medost og skinke er elsket av store og små, en god gammel klassiker som aldri går av moten. Eller bland godt med hendene om du ikke bruker kjøkkenmaskin
N. a. n. b. r. ø. d. s. o. m. i. k. e. v. P. g. D. E. J. T. I. L. S. K. A. B. R. Ø. 2. 5. æ. l. u. t. /. 1. p. y. h. (. f. c. ). -. 0. 6. G. H. ,. å. j. Æ
Så en pludselig indskydelse, og et mindre anfald af overskud, fik mig til at få gang i bageriet og nu står der to velduftende og varme brød på køkkenbordet
Hæld piskefløden og den kondenseret mælk samt vaniljeekstrakten i en skål og pisk den, enten med håndmikseren eller på en røremaskine, til massen er en tyktflydenden cremet masse
Tillige med er det nemt at lave. Verdens bedste brød – Det er en lidt stor mundfuld. Bland mel, kerner og salt, og rør dejen sammen med en grydeske eller ved langsom hastighed i røremaskinen med en ”spade”
Bland kold mælk med varmt vand for at få en lun temperatur. Pensl med æg og drys med solsikkefrø. 20 min, passer cirka med at ovnen når at komme op på 200 grader og bollerne derefter får et par minutter
Foråret er kommet med godt vejr og dermed er grill sæsonen også igang. Hvad er bedre som tilbehør til bøffer og pølser end hvidløgsbrød, vi kender alle den version der købes på frost i butikkerne
Smelt smør sammen med mælken og lad det blive lillefinger varmt. Kom mel i lidt efter lidt og rør dejen godt sammen med en grydeske, eller på røremaskine, til den er glat og lidt klistret
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.