Jeg har opdateret en af mine gode, gamle opskrifter på boller og erstattet æg med skyr. BOLLER MED SKYR 25 gram gær 1 dl. Rul ud til 16 boller og lad dem hæve ca
Derfor får du nu opskriften på en omgang boller, der er super nemme at lave, da du dels slipper for at have fingrene i dejen, og dels skal de ikke stå og hæve over flere omgange
I. f. r. e. d. a. g. s. h. v. j. ø. l. …. o. t. y. k. m. n. æ. i. b. u. c. D. H. å. w. ,. R. J. p. S. 5. 2. 0. 1. A. B. –. (. 4. ). 6. 3. 8. -. T. L. N
Jeg har justeret lidt i den, så her kommer min version af nemmeboller. En dag på kontoret blev jeg bedt om at bage boller, for det syntes min chef kunne være fantastisk
Denne opskrift er egentlig stort set den samme, som opskriften på koldthævedeboller, bare i en version der ikke nødvendigvis skal hæve natten over, og som i stedet for ujævne klatter på bagepapiret, nu faktisk er formet som lækre almindelige boller
Alle os bagere ved jo at der er ikke noget mere skønt en friske nybagte duftende boller til morgenmaden, men indimellem kan det været svært at nå det i hverdagen
Du kan bage på ikke fedtreduceret nøddemel, så bliver bollerne bare ikke så luftige. arrowroot eller Maizena, det giver sprødere boller (kan udelades, hvis du er meget striks med kulhydrater)
I lørdags lavede jeg dej til disse skønne morgenboller. Kold hævede durum stykker. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg bruge denne metode til at bage med, det er en super nem måde at få nybagte boller eller brød til morgen
Udover jeg ligger inde med urimeligt meget mel, så har jeg også en hel del kerner i forskellige former og synes at jeg ville se om ikke noget af dette kunne omsættes til nogle lækre boller
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.